Normalis, ha 3 eves gyerek szajaban egesz nap cumi log, napi 5 szor iszik tapszert cumisuvegbol, pelenkas, egesz nap sikoltozva rohangaszik?
Az nagyobb baj, hogy nem AKAR - mert el tudna! - költözni tőletek, inkább a nyakatokon élősködik.
Én már RÉG kiraktam volna, nem teszem tönkre magam, hogy naponta nézzem a képét, mikor meg is csalt.
Koszi a valaszokat.
Alberlet, egyutt fizetjuk. Azt mondja, amig nincs hova mennie, nem megy. Sajnos nekem sincs hova mennem. A babat nem teszem ki annak, hogy baratokhoz vandoroljak vele. Remelem hamar kikoltozik.
Hát, én erre azt mondanám, hogy nem a te dolgod, hogy hogyan nevelik. Viszont így, hogy egymás hegyén-hátán laktok, elhiszem, hogy idegesít.
Ha az én gyerekemről lenne szó:
-cumi 3 évesen, igen, gáz, elgörbülnek a fogai, és a beszédben is akadályozza, az én gyerekeim 1 éves korig kaptak cumit, akkor is csak alváshoz.
-cumisüveg: 2 éves korában leszoktattam róla a lányomat,a fiam el sem fogadta soha. Bár 3 éves korban szerintem még ez sem olyan ciki. Én már azért utáltam, mert nem lehet a cumi részét normálisan tisztítani, inkább a pohár.
-pelenka, tök normális 3 évesen
-ordítozás, tök normális ebben a korban.
Koszi utolso !
Utolso elotti, nem elunk egymas hegyen hatan, baba en es az ex. Es az o gyereke jon lathatasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!