Zárt orrú vagy nyitott szandált érdemes venni 1,5-2éves gyereknek?
Ha megteheted, én vennék 1 zártat és 1 nyitottat a nyárra. A nyitott szuper jól szellőzik a nagy kánikulában, viszont pokoli egy olyan játszótéren, ahol kavics van, mert percenként veheted le a lábáról kirázni a sok kavicsot/homokot, mi jártunk így, míg meg nem elégeltem.
Lesznek nyáron azért hűvösebb napok is, szóval a zártabb kiscipő bőven elfér egy gyerek nyári ruhatárában, na meg az sem árt, ha nem mindig ugyanazt a szandált tapossa.
Mi tavaszra vettünk egy szandál cipőt és a kánikulára egy teljesen nyitott szandált. Itthon habpapucsban játszik az udvaron a fiam, nagyon szereti.
Nyáron, 40 fokban nagyon meleg lesz a zárt cipő, ha teheted vegyél neki mindkettőt vagy csak teljesen nyitottat.
Gyermekemnek van egy nyitott bőrszandija(elől két pánt, plusz a boka körül)ez a mindenes(bölcsiben és itthon hétvégente, vagy szünetben) játszoteren zokniban van(nálunk füves homokos)hogy erősödjenek a bokatarto szalagok mert 1-2 év között alakul ki a lábboltozat es kezdett befelé dolni a bokája amire rátehetett az, hogy addig olcso cipokben jarattam..)
A lidl ben van olyan zokni aminek műanyag recés talpa van, majd olyat veszek.
Én ezt a nyarat igy oldottam meg.
Max motorozáshoz kell zártabb cipő mert akkor van a cipő orrésze strapálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!