Nyitott valaki Start számlát? Melyik banknál érdemes nyitni?
szia,ketten várjuk a válaszokat!
én is ép ezen töprengek.
a napokban kaptunk levelet az Államkincstártól,hogy megnyitották,és rátették a 42.500 ft-t.
de én is szeretném bankba átvinni,csak nem tudom melyikbe lenne a legjobb,vagy mindegy melyikbe?
Max. 120 ezer. Én a Budapest Bankot találom a legjobbnak, 9,75% a kamat, csak tapasztalatokat szeretnék.
Én májusban szültem, de még semmilyen levelet nem kaptam a MÁK-tól, csak a határozatok a csp-ről.
Ahová a családit utalják,csak ahhoz a bankhoz lehet menni.Legalábbis nekem ezt mondták.Mivel én Erstés vagyok és nekem utalja az államkincstár a csp-t,nekem lehetett csak nyitni.Amúgy szerintem nem nagyon lehet különbség bank és bank között.
Az 1. válaszolónak:Ne hagyjátok,az államkincstárban,mert ott nem tudtok hozzárakni semennyit,ha esetleg valamikor szeretnétek a jövőben!
Szia!
Én a Budapest Banknál nyitottam, ott a legjobb a kamat, pedig a családi pótlék a k&H-hoz, a Gyed pedig az Otp-hez megy. Ennek semmi köze ahhoz, hogy hol nyitod meg. S az egyik válaszolónak valószínűleg azért kellett igazolást kérnie a családi pótlékról, mert valószínűleg régebbi volt 1 hónapnál az eredeti. Szóval erre figyelj. Ha már megigényelted a családi pótlékot akkor kb. 2-3 hét és küldik az igazolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!