Bibi és Tina másnál is volt sláger? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem tudja valaki hol lehet vissza nézni ennek a mesének a részeit? Annyira szerettük, de már nem adják.
Konkrétan egyet keresünk nagyunk, sajnos nem tudom a címét.
De rögtön megismerném.
2016. máj. 24. 19:09
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne, h a vezeteknevet igy kell leirni.
En is kerestem reszeket, de csak a kesobbieket talaltam, amikor mar tinik voltak, en azt nem szerettem. Asszem azokat youtubeon talaltam, de ncoreon is korulnezhetsz
4/5 anonim válasza:
Lányom is szereti de nincs sok belöle fent .
5/5 A kérdező kommentje:
Bibi Blocksberg volt először, majd utána jött a Bibi és Tina.
Néztem én is google-ban, de alig találtam pár videót, megnéztem wikipédián az összes cím fent van, csak a részek nincsenek feltöltve sajnos! :(
Elnézést, most nézem csak, hogy "nagyunk" az nagyon akart lenni, nem tudom, hogy sikerült összehoznom ezt az elírást....
2016. máj. 28. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!