15 hónapos csapkod, fejel. Tapasztalatok?
Ket eset van amikor ezt csinálja, csak úgy játékból. Figyeli a reakcionkat, persze ha mondjuk h ne csinálja annal inkább.
A másik amikor mondjuk dühös vmiert, akkor is csapkod, fejel, harap. Tudom igy fejezi ki nem tetszését. Ezt meg valamilyen szinten jobban megtudom érteni, mert úgymond igy vezeti le a feszültséget.
De nem tetszik nekem , egyik esetben sem. Ugy felek h mikor fejel nagyobbat, nem szeretem h bántja magát.
Ja itthon ilyet am tuti nem látott, apja nagyon türelmes, en vagyok aki hamarabb felkapom a vizet, de en sem csapkodok, puffogok.
Ha bármi ötleted van köszönöm!
Türelmesen elmagyarázod neki párszázszor, hogy nem szabad ilyet csinálni. Közben tenyérrel elkaphatod a fejét, így nem a te homlokodon csattan. Tehát finoman lehet fizikailag korlátozni (nem erőből lefogni vagy megszorítani) és közben mantrázni, hogy miért nem szabad.
Gyors eredményt ne várj, de így lesz tartós hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!