Szerintetek mi lehet a gond?
A kolléganőm állandóan panaszkodik, hogy a 2 éves fia pelenkája minden éjjel átázik, de olyan szinten, hogy hálózsákig át kell öltöztetni. Állítása szerint már mindenféle pelenkát kipróbált, de semmi változás.
Valami gond csak lehet, mert ez számomra nem normális. Van ötlet, hogy lehet ezen segíteni?
Én arra tippelek, hogy túl nagy méretet használ. 14 kilós kb a gyerek, és 5-ös pamperst ad rá. Az én fiam is kb ennyi kg, 4-est adok rá, és sosem szokott gond lenni.
Tippek? Köszi.
A 12 kilós lányomra 6-ost adunk.
Néha az is átázik.
A négyes hogyhogy nem kicsi rá...?
4+-ost szoktam ráadni, arra az van írva, hogy 9-20kg, szóval nem kicsi rá. 14kg-val pont középen van. Az én fiam nem is ázik át éjjel, pedig néha 12 órát is rajta van a pelenka.
A kolléganőm meg már éjfél körül öltözteti a gyereket, mert tiszta pisi.
Valószínűleg akkor sokat iszik. Erről ne szoktassa le, mert ha szomjas, akkor a folyadékra szüksége van.
Nem kellemes, de egyetlen járható út: éjjel valamelyik szülő felkel és egyszer pelenkát cserél rajta.
Nekem az a fura, hogy azt mondja, maga a pelenka nincs is tele, mégis átázik a gyerek. Ha nálunk ázás van, akkor totál tele van a pelus.
Sokat isznak, ezt mondja ő is, de a fentiek alapján csak fura a helyzet. Valami technikai gond lehet.
Ment a zöld mindenkinek. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!