Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek 6 éves kora előtt...

Akinek 6 éves kora előtt megtanult olvasni a gyereke, hogyan történt?

Figyelt kérdés

Baráti körben feljött a téma, néhányan mondták, hogy ők korábban (akár 3-4 évesen) tudtak olvasni. Érthető módon, arra ők már nem emlékeztek, hogy miként tanultak meg, csk a végeredményre.

A kérdést kíváncsiságból tettem fel, hogy akinek érintett a gyereke, hogyan zajlott a folyamat?

2016. máj. 17. 08:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pici korában kérdezgette a betűket, aztán a feliratokat. Majd ő maga próbálgatta a betűket felismerni a szavakban, leírta saját nevét nyomtatottan, stb. Amikor meséltem neki, kérte, hogy mutassam, hol tartok, így tanult összeolvasni. Röviden így.
2016. máj. 18. 15:22
 12/12 anonim válasza:
4 évesen tanultam meg olvasni-írni egyaránt. Sétálásnál,utcatáblák,rendszámtáblák,reklámtáblák,érthető könyvek stb. nézegetése,egy idő után olvasása. Nekem amúgy a játékok (gépen of course :D) is segítettek. (7 évesen minimális angol tudás,not bad) 1. osztályban külön feladatokat kellett csinálnom,mert felesleges volt a többiekkel haladnom. :D
2016. máj. 18. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!