Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » C&A-ben lehet babákra való...

C&A-ben lehet babákra való sapkát kapni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen lehet, pont ma néztem Dunakeszin.
2010. ápr. 9. 16:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Még egy kérdés: mennyire széles a választék?

Igazából nem újszülöttnek kellene, hanem 10 hónaposnak, de egyszerűen sehol nem találunk normális sapkát...

2010. ápr. 9. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon C&A párti vagyok.10 hónaposra (is) minden van,de sztem drága(mármint ami a kiegészítőket illeti).Nézz körül a Tescoban is(nagyon jó minőségűek a baba termékek).2 gyerekes anyuka
2010. ápr. 9. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, a C&A-ban nem mondható nagynak a választék, de azért van.

Ha van a közeledben Kenguru Gold bolt, ott nézd meg, szín, fazon, anyag választék bőséges, egyik szebb, mint a másik. Ott is jártam ma Dunakeszin és árban a 290-től kb 1300-ig volt minden, vettem is párat a lányomnak. (Mostanában nem midnen Kenguru Gold bolt van nyitva, de Bp-n a Mammutban még Húsvét előtt nyitva volt. Nem tudni mi van velük, de remélem nem szűnik meg a márka. )

2010. ápr. 9. 17:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Miskolciak vagyunk, itt nincs Kenguru Gold... A Tesco-ban eddig sok jó ruhát vettünk neki, de sapit most nem találtunk (olyat, ami tetszene).
2010. ápr. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!