Óvodai verekedésért megbünteted a gyereked, ha az óvónénitől már kapott büntetést?
Kislányom verekedett az oviban. Igaz, cukkolták, de ez persze nem ok a verekedésre. Az óvónéni büntiszékre ültette és bocsánatot kellett kérni a másik gyerektől is.
Amikor mentem érte, ott volt a másik gyerek anyukája is és felszólította a lányomat, hogy őelőtte is kérjen bocsánatot. Én mondtam, hogy ki van zárva, mert már az óvónővel lezárták az ügyet és természetesen elmagyarázom neki, hogy verekedni nem szabad, de ennyi. Viszont a férjem szerint meg kellene nekünk is büntetnünk, hogy érezze, hogy mi sem helyeseljük a verekedést. Illetve hogy a másik anyuka is megnyugodjon.
Én úgy gondolom, hogy kellőképpen megbeszéltem a gyerekkel, hogy mit szabad és mit nem, illetve a büntetést is megkapta még akkor és nem kellene ezzel az üggyel foglalkoznunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!