Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pelus elhagyása után adok...

Pelus elhagyása után adok valamit a pizsama, rugi alá?

Figyelt kérdés

a kislányom rugiban,vagy pizsama nadrágban alszik.most szokik le a pelusról-már éjjel sincs "baleset"

ti adtok bugyit a nadrág alá-vagy simán a pizsi?rugi alá alá érdemes,mert body is van.nálatok miben alszanak?

2016. máj. 11. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Rendes pizsit adtam rá mert nem volt kényelmes neki sem a rugi, a body meg.... a patentok nagyon zavarták. Így bugyi és pizsi volt.
2016. máj. 11. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
természetesen adok rá bugyit minden ruha alá.
2016. máj. 11. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, adok rájuk bugyit. Body-t mióta szobatiszták lettek, nem használtunk.
2016. máj. 11. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Pizsama alatt nem hordunk bugyit mi felnőttek sem, így a gyerekeken is pizsipóló-nadrág van éjjel.
2016. máj. 11. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Hm, hát én a pizsama alatt is hordok bugyit, és akiket életemben pizsamában láttam, mind hordtak... vagy alsónadrágot. Mivel a pizsamát csak két-három naponta váltom, nekem elképzelhetetlen lenne alsónemű nélkül kétszer is felvenni. ugyanígy öltöztetem a gyerekeket is.

A kérésben a rugi-body részt nem értem: bodyban és rugdalózóban aludt eddig a kislány? A bodyn éppen ott vannak patentok alul, ahol nagyon kényelmetlen lenne pelus nélkül, ezért ha body, akkor az alá már csak ezért is adnék bugyit.

2016. máj. 11. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Bugyi+atléta+2 részes pizsi
2016. máj. 11. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Fiaim vannak... van,hogy kérnek alsógatyót a pizsi alá, van,hogy nem.. De általában vesznek fel.
2016. máj. 12. 09:47
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.bugyi,body,rugi kmbinációra gondoltam.én is adok,csak kiváncsi voltam
2016. máj. 12. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod, de szerintem a sok patent nem túl praktikus, amikor éjjel, félálomban, gyorsan! kell lehúzni a bugyit......
2016. máj. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!