98-as,104-es méretben nincs már rugdalózó pizsamának? Akinek nem hálózsákban vagy kétrészes pizsiben alszik a gyereke hogy oldja meg?
enyém 3évesen 98at hordott, 4 évesen 104es méretet :D
2,5 éves korától 2 részes pizsiben alszik és takaróval takarózik :)
hány éves a tied? :) de amúgy szerintem lehet kapni, csak ritka. nézd meg esetleg vaterán, teszveszen, simán el tudom képzelni, hogy van :)
2es vagyok, 7es válaszoló, én is erre gondoltam, hogy a kérdező gyereke is magas, de jól lepontoztak... :)
na mindegy.
egyébként "kezeslábas" néven keress rá, úgy több van a neten ebben a méretben
dehogynem, simán van :)
TESCO, LIDL, AUCHAN áruházakban szoktam látni...
nekem pl. van tesco-s rugim, az van beleírva, hogy 18-24 hó, de még mindig nagy, pedig már 86-os a gyerek.
szóval akár kisebbet is megnézhetsz (ha ki lehet bontani, nézd meg, de ezek az áruházak visszaveszik a nem használt, bontott csomagolású termékeket méretprobléma esetén gond nélkül)
amúgy HÁDA használtruhaboltban (köki-terminál a kiemelt boltjuk) is fellelhető, jó minőségű, nem használt rugi.
nálunk a gyerek a 23 fokos szobában mindent leszed magáról, csak egy vékony pamut body + pamut pizsi vagy, pamut talpasnaciban alszik. ja, és szivacson. de nálunk túl meleg a lakás... házközponti fűtés (le van csavarva az összes fűtőtest, de még így is dögmeleg van, sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!