Mikor gyógyul meg az árpája?
2.5 éves a kisfiam,már kb 2 hónapja árpa van a szemhélyán,és már a szemnyálkahártyán is van.Krémet kaptunk,már 2x voltunk szemészeten.Azt mondták,akár 8-12 hónapig is eltarthat mire rendbejön.
Előfordult már valakinél?És mennyi ideig tartott?
Szia!
Az én legnagyobb fiammal is ezzel küzködtünk hónapokon át. (Most 9 éves.) Nálunk többször visszatért az árpa, és alig akart gyógyulni. Olyan tanácsokat kaptam a szemészeten, amit nem lehetett betartani, pl. rakjak a gyerek szemére borogatást, miközben alszik, hogy kifakadjon az árpa. Az oldotta meg végleg a problémánkat, hogy rácsepegtettem a Neomycines orrcseppjéből a szemhéjára, ügyelve arra, hogy a szemébe ne kerüljön. Rögtön elmúlt, és többet nem jött vissza. 3 éves volt akkor. Semmilyen más dolog nem használt (se krémek, se borogatás stb.). Ezt nem orvos ajánlotta, hanem én próbáltam ki, mert már nagyon el voltam keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!