Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány plüss dublőrt vennétek...

Hány plüss dublőrt vennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

2 éves, az utóbbi néhány hétben teljesen rácsavarodott egy plüssmacskára. Azzal alszik, ha kihozzuk és a cica bent marad, akkor perceken belül megy vissza az ajtóhoz és muogat, hogy "cica, cica".

Kezd macerás lenni a mosás megoldása, illetve látszik, hogy kopik, elhasználódik.

Neten rákerestem, külföldről lehetne még ilyet rendelni (anno én kaptam sok éve a férjemtől, ő már nem emlékezett, hogy hol vette).

3e a postaköltség rendelési mennyiségtől függetlenül, a macska darabja 2e Ft.

Bölcsődébe is jár, oda is vinni akarja. Hány dublőrt vegyünk a macskának? Egyáltalán mennyi ideig szoktak egy konkrét plüsshöz ragaszkodni a gyerekek?

2016. máj. 1. 07:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én vennék 2 pótmacskát, de azok a szekrényben legyenek, ahol nem fér hozzá. Pl. mosásnál is az egyik pótmacskát add neki oda.
2017. jún. 20. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!