Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány plüss dublőrt vennétek...

Hány plüss dublőrt vennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

2 éves, az utóbbi néhány hétben teljesen rácsavarodott egy plüssmacskára. Azzal alszik, ha kihozzuk és a cica bent marad, akkor perceken belül megy vissza az ajtóhoz és muogat, hogy "cica, cica".

Kezd macerás lenni a mosás megoldása, illetve látszik, hogy kopik, elhasználódik.

Neten rákerestem, külföldről lehetne még ilyet rendelni (anno én kaptam sok éve a férjemtől, ő már nem emlékezett, hogy hol vette).

3e a postaköltség rendelési mennyiségtől függetlenül, a macska darabja 2e Ft.

Bölcsődébe is jár, oda is vinni akarja. Hány dublőrt vegyünk a macskának? Egyáltalán mennyi ideig szoktak egy konkrét plüsshöz ragaszkodni a gyerekek?

2016. máj. 1. 07:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
A gyerek nem hulye, foleg nem egy 2 eves. Attol, hogy azt kimosod,es odaadod a masikat, tudni fogja, hogy az nem ugyanaz.
2016. máj. 1. 10:14
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Nyugodtan vehetsz tartalékot. Nemcsak azért mert koszos lesz, tönkremegy, de el is veszítheti. A lányomnak van egy rongyi kutyája 1 éves kora óta ragaszkodik hozza, most 6 éves, még mindig azzal alszik. Volt hogy elhagytuk szerintem a bevásárlóközpont parkolójába, akkor másfél éves volt. Milyen jo volt hogy volt tartalék, így megkíméltem magam egy drámától. Nagyon ragaszkodott hozza, szerintem ilyen helyzetben mindenkinek nehéz lenne azt mondani a szomorú gyerekének, hogy sajnálom nincs többe, elhagytad, máskor vigyázz jobban a dolgaidra. O sem tudta az elején hogy van tartalék, mar tudja, es mostmár mindig az igazi kell. Na de addig amíg kisebb volt, addig jól jött a tartalék, mert nekem is könnyebb volt a dolgom. Ja es az oviban láttam nehány gyereknek olyan koszos, foltos az alvóállata, a mienk azért nem annyira, mert van a tartalék.
2016. máj. 1. 10:18
 13/21 A kérdező kommentje:

67%-os, hagy már abba. Egy élő embert hasonlítasz össze egy plüssel és kötekedsz már sokadik hozzászólásban.

Mindenki másnak köszönöm szépen, hogy megosztották a tapasztalataikat! Ezek szerint hosszú ideig lesz kedvenc ez a macska.

Nem akarok úgy járni, mint a kedvenc parfümömmel: elfogyott, minek vegyek többet, hopp, beszüntették a forgalmazását.

Egyébként az elvesztéstől én is tartok, sok kétségbeesett plüsskereső posztot olvasok.

2016. máj. 1. 10:57
 14/21 A kérdező kommentje:

A mennyiséget azért kérdeztem, mert ez Magyarországon (ha árulnák még), 4-5e ft közötti áron lenne.

A postaköltség fix, függetlenül a rendelt darabszámtól, ezért vagyok bizonytalan, hogy hány macska fog elvásni, amíg "elválnak" egymástól. Nem tudtam azt sem, hogy ez pár hónapos dolog, vagy akár évekig is ragaszkodhat hozzá.

Jelenleg az összes többi plüss le van tojva, pedig elég sok van neki.

Az előbb kimostam, mert a földre is ledobta és valami elég látványos csokifoltnak tűnő dolog is volt rajta - meg hát csövesszaga volt a macskának - buktuk is az alvást, nem volt hajlandó elaludni nélküle. Amint lejárt a mosógép, gyorsan hajszárítóval kellett megszárítani, hogy megnyugodjon.

2016. máj. 1. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok. Mint írtam, most mar csak az igazi kell neki, na de vigyáz is rá, mert mar tudja hogy ha ez elveszik nincs más, csak a másolat, amihez ugye nem ragaszkodik. De egy 2 évesnek még nehezen tudod elmagyarázni, hogy vigyázzon rá, ne koszolja össze állandóan, mert kopik a mosastol, szétmegy, stb.

Hogy mennyi legyen, az attól is függ milyen anyag, mennyire strapabíró, te tudod. De ha ennyire ragaszkodik hozza, akkor készülj fel, hogy sokáig vele lesz. De minden gyerek más, így előfordul, hogy később másikat választ magának.

2016. máj. 1. 11:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha belefér a keretbe és téged megnyugtat, vegyél többet, 2-3 darabot. De szerintem sem fogja elfogadni az újakat, rögtön észreveszi, hogy az nem AZ a macska.

A fiamnak 1,5 éves korától kedvenc egy boci alakú kispárna. Mikor kezdett használódni, gyorsan vettem még egyett. Sose fogadta el, még ha mosásban volt az eredeti, akkor sem. Pedig teljesn ugyanaz. Mára már 5,5 éves a gyerek) rettenetesen néz ki, össze-bissza varrt, foltos, olyan lapos, mint egy rongy, de neki az a megnyugvás. Hugi használja a másikat, azóta se nézett rá az újra a fiam. Szóval,próbálkozhatsz, hátha a te gyereked elfogdaja a másikat, de ne lepődj meg, ha nem.

2016. máj. 1. 12:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

olyan jót mosolyogtam a megfogalmazáson :-)

én kettőt mindenképp beszereznék.. csak nálunk az a helyzet állt elő,hogy beszereztem egy második macit-észrevette-és akkor már kettő kellett,aztán egy harmadikat-és akkor már háromhoz ragaszkodott,úgyhogy a dublőröket jól dugd el azt javaslom

2016. máj. 1. 15:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én kettőt vennék. Ha nem fogadja el, majd elajándékozod. Igazából ez az egész csak az anyagiakon múlik, ha nem vág földhöz az, hogy esetleg feleslegesen költesz el annyi pénzt, akkor érdemes megpróbálni.

Azt nem tudom, hogy a te kétévesed mit szól hozzá, az én lányom még nem volt 8 hónapos, amikor megvettük a helyettesítőket, azóta együtt kopnak hárman. Tudja, hogy van több belőle, mert néha kettővel rohangál. azelőtt nagy kínlódás volt a mosást meg az alvást összehangolni.

2016. máj. 1. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, hogy veszel 2-3 darabot, de szerintem fel fogja ismerni az igazit, a többi esélyesen nem kell majd neki. Hogy mennyi ideig lesz így, azt nem tudni. A fiam 5 éves, de még mindig szereti, viszont soha nem ragaszkodott hozzá ennyire.
2016. máj. 2. 18:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Én 1 plüst venék pluszba .
2016. máj. 3. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!