Több gyerekesek! Mindig olyat főztök amit mindegyik gyerek szeret? Vagy többfélét készítetek, vagy az egyik gyerek "éhen" marad ha épp olyan van amit csak ő nem szeret?
Hogyan oldjátok meg hogy különböző ízlésűek a gyerekek?
Nekem 2 lányom van de sok étel van amit vagy az egyik, vagy a másik nem szeret.
Nálunk szerencsére elég egyfélét készíteni.
3gyerek van, az oviban-iskolában jól főznek, általában megesznek mindent. Reggeliznek itthon, pár falatot, tej-kakaó-kalács az egyik, a másik pirítós kenyér, a harmadik meg szalámi és zöldség. :) De ez egyszerű. Délután ha hazaérünk együtt eszünk, de általában elég egyfélét készíteni, sokmindent szeretnek, és nemigen válogatósok. De lehet később majd jobban azok lesznek, most egyenlőre nem nehézkes etetni őket. :) Hétvégén vannak nagyobb főzések. Ekkor készítünk 2-3félét is, bár mindegyikből eszik általában mindenki. :)
Olyat csak nagyon ritkán főzök, amit egy kivételével mindenki más utál. Bár általában az az egy kivétel én vagoyk, pl. a nyelvet csak én szeretem, senki más nem eszi meg a családban. Kár, így már két éve nem ettem :( De majd nyáron lehet, hogy csinálok csak magamnak .
Igyekszem olyat készíteni, amit mindenki szeret, vagy legalább is hajlandó megenni. A nagyobbik fiam sajnos elég válogatós, neki néha szoktam külön főzni, ha mondjuk thai pirított tésztát készítek, akkor neki külön csinálok spagettit. A tésztát úgyis megfőzöm, nem nagy meló neki spagettiszószt rátenni (ilyenkor néha üvegeset veszek, és akkor tényleg nem plusz munka az egész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!