3 éves kislány szülinapi zsúrjára vagyunk hivatalosak a kislányommal, milyen apró ajándékkal kedveskedjünk neki?
Természetesen ismerni kellene a kislányt ehez, de két tipp: a baba csak akkor jó, ha tényleg szereti (én semmit sem utáltam jobban mint a játékbabákat, rövidtávon tüzifát csináltam belőlük 3 évesen, és nem engedtem be a szobába olyat akinél ilyen "fegyver" volt.)
Esetleg valami kis plüssállatka ami puha, kellemes tapintású esetleg egy játékpaci? De ne az az idétlen rózsaszín. Legtöbb esetben valami ismeretlen ok miatt a kislányok nagyon szoktak ragaszkodni a lovakhoz. Komolyan! Ha olyan helyen laknak, akkor homokozójáték?Remélem tudtam segíteni.
16L
Az az igazság, hogy még nem nagyon ismerjük, mostanában ismerkedtünk össze, de a kislány annyira megszerette az én 17 hónapos lányomat, hogy meghívott minket...:-)
Szerintem tipikus kiscsaj...azt megfigyeltem, hogy mindig van az ujjacskáin 1-2 gyűrű:-)
Az én lányom születése óta semmihez nem ér hozzá, ami szőrös. A család korán megtanulta, hogy no plüssállat, de másoktól sokszor kapott, mindig cikisen éreztem magam, mert elvenni sem volt hajlandó a puha szőrös dögöket... Így ez is "veszélyes" lehet :o)
második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!