SOS! A 4 és fél éves kislányom kb.1,5 centi mélyen beledugott egy ceruzát a popsijába. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Arra mentem be a szobába, hogy veszett tempóban rángatja fel a nadrágját (tudta, hogy rosszat csinált).
Nagy nehezen bevallotta, hogy beledugott a popsijába egy ceruzát, mert orvososat játszott, és "kúpot adott magának"...
A ceruzát (lila) elkértem tőle, a posiját alaposan megnéztem, szerencsére nincs rajta se kívül, sem pedig belül sérülés, se karcolás, nem vérzik, nem fájlalja - viszont kívül-belül tiszta lila neki.
Mindezektől függetlenül lehet valami komoly baja? (Már azon túl ugye, hogy ezredszerre is végig kell vennünk, hogy ilyet nem szabad, ez nagyon veszélyes...)
2016. ápr. 20. 16:53
1/5 anonim válasza:
Ha nem latsz serulest, nincs gond, a lila szin is lejon egy furdessel. :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem. És jobban jártál kicsit, mert az enyém az orrába dugott egy tic-tacot, ahhoz már orvos kellett. :)
3/5 anonim válasza:
Nem ha hiánytalan a ceruza, akkor elég az esti fürdés. Semmit nem kell csinálni. :)
4/5 anonim válasza:
Ha nem dagad be vagy nem fog fájni másnap, akkor nem hiszem hogy baj lehet.
5/5 anonim válasza:
5 éves lányom most karácsonkor a karácsonfa dísz akasztoját dugta fel a fenekébe (kis hegyes vas). Benyultam egy ujjal és V alakban szétt ált a popsijában. Belolajozam a popsiját és megpróbáltam egy kicsit megcsavarva kiszedni. Hála az égnek sikerult sérulés nélkul, de képzeltben már az ugyeleten voltunk. O is kupot adott be magának (kistesó kapott az elozo napokban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!