Ez általános hogy kimosolyognak, szánalmasnak tartják az embert amikor gyereket nevel közterületen, közertben stb?
Gyermekem még abban a korban van, hogy tanulja hogy nem rohanunk ki az uttestte vagy a boltban nem nyulunk semmihez stb.
Tehát rendesen probálgatja a határokat, folyamatosan magyarázok neki, vagy szabályzom.
(Még nincs két éves de egy laikus benézné 3-nak is)
Most vagy én vonzom be az engem minősítő tekinteteket, vagy fogadjam el hgy ez már csak ilyen amíg nem egyhelyben állos szépen köszönős illemtudoska nem lesz?
Én nem szoktam foglalkozni azzal, ha mindent jól csinálok, mégis "kimosolyognak" az emberek. Ha viszont magam is érzem, hogy volt egy kis töketlenkedés, és nem volt minden tökéletes, akkor meg javítok legközelebb a helyzeten.
De hogy ehhez a nézőközönség mit szól - kit érdekel? Nem színházban vagyunk, és nem az előadásból kell megélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!