Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez általános hogy kimosolyogna...

Ez általános hogy kimosolyognak, szánalmasnak tartják az embert amikor gyereket nevel közterületen, közertben stb?

Figyelt kérdés

Gyermekem még abban a korban van, hogy tanulja hogy nem rohanunk ki az uttestte vagy a boltban nem nyulunk semmihez stb.

Tehát rendesen probálgatja a határokat, folyamatosan magyarázok neki, vagy szabályzom.

(Még nincs két éves de egy laikus benézné 3-nak is)

Most vagy én vonzom be az engem minősítő tekinteteket, vagy fogadjam el hgy ez már csak ilyen amíg nem egyhelyben állos szépen köszönős illemtudoska nem lesz?

2016. ápr. 18. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok: Hát a kutya fáját is lehet úgy mondani, hogy hasson :D Egyébként 21 hónapos a kislányom, még most tanulja a szabályokat. Teljesen más lenne, ha a 4 évesem szaladt volna el...
2016. ápr. 19. 13:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Velem is gyakran volt ilyen míg pici volt, néha most is előfordul hogy a boltba kell elmagyarázni neki hogy miért nem kapja meg mind a 10játékot amit ő kitalált, csak mostmár nem hisztizik hanem duzzog magában :D 8 éves. Mikor ilyet látok én is gyakran meg mosolygom,hogy nem csak az enyém ilyen :)
2016. ápr. 19. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam foglalkozni azzal, ha mindent jól csinálok, mégis "kimosolyognak" az emberek. Ha viszont magam is érzem, hogy volt egy kis töketlenkedés, és nem volt minden tökéletes, akkor meg javítok legközelebb a helyzeten.

De hogy ehhez a nézőközönség mit szól - kit érdekel? Nem színházban vagyunk, és nem az előadásból kell megélnem.

2016. ápr. 21. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!