3 évesed miket tud rajzolni?
4 évesem: vonal, rajta (nem pontosan a vonal tetején) firka-karika: neki virág.
hullám vonal: csiga
keret a lap szélén
nagy karika egy vonallal összeér
benyomódott karika: szivecske
kb ennyi
és a fő szabály: minden gyerek más tempóban fejlődik
A kislányom napocskát,felhőt,napocskavirágot,csigát,pálcika ember,létra.
A csoporttársa viszont olyat rajzolt,hogy csak ámultam.Királylány,koronával,csipkés ruhával,kiskutyával meg minden ami kell.Nagyon profi volt.Teljesen egyén függő.:)
Ez gyerek függő, az enyem napocskat, formákat rajzol.
De például a királylányt nagy ruhában koronával rajzolja.
Gondolom fugg attol is, mit látott mi nagyon sokat rajzoltunk neki, (es en tudok is) latom rajta, hogy azt használja amit látott tolem...
Minden gyerek mas...
Gyerek függő.
Lányom tud embert rajzolni,de úgy hogy egy karika a fej,benne két kiskarika a szemek,egy száj,mellé egy-egy karika a fülek,hajnak pár szál.NAgy has,2-2 kis hurka kezeknek és lábaknak,ujjak meg csikok a hurkából.
Napocskát is tud,meg virágot is.Csigát,tojást is.Karácsonyfát is rajzol,ami egy hullámos szélű téglalap leginkább,benne a szalagok csikok meg karikák a diszek.
De messze nem profin:D
3,5 éves.
Én másolni tudok elég jól (nem indigón,hanem magam elé téve és úgy ) , az apja meg fejből rajzol nagyon szépen.
miért ne volna hihető? ismerős 3évese fizikakönyvet olvas, és érdekli :o de elolvassa a kézzel, folyóírással írt dolgokat is.
Másik ismerős 2évese kirakta a 100 db-os kirakót egyedül.
Ismét ismerős 3évese a felnőtt-színezőt színezi tökéletes pontossággal.
Nálunk az oviban a 4éves képről BÁRMIT lemásol. Állatokat, embereket.
ehhez képet az én 5évesem most kezd felismerhető dolgokat rajzolni, viszont 3évesen már elszámolt 100ig, és 30tól visszafelé is.
mindenki másban jó.
jó hogy nem vagyunk egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!