Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 évesed miket tud rajzolni?

3 évesed miket tud rajzolni?

Figyelt kérdés
Az hihető hogy 3 éves gyerek teljesen szabályos házat rajzol, kutyát, tulipánt, szép virágokat, fákat, felhőt mindent? Egy ismerősöm mutatott egy rajzot amit állítólag a 3 éves fia rajzolt. Esküszöm annyira szépen meg van rajzolva hogy egy elsős másodikas gyerek nem tud olyan szépen rajzolni. Véleményem szerint nem ő rajzolta, de állítják hogy igen. Az én lányom 3 és fél éves felismerhető napocskat rajzol, pálcika embert,olyan virágot ami a napocskâra hasonlít, almát (persze egyik sem annyira szabályos de teljesen felismerhető. Védőnő és az óvónők szerint is ez több mint amit 3 évesek tudnak rajzolni. Teljesen hihetetlen számomra hogy 3 éves ilyen "profin" rahzoljon.
2016. ápr. 14. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

4 évesem: vonal, rajta (nem pontosan a vonal tetején) firka-karika: neki virág.

hullám vonal: csiga

keret a lap szélén

nagy karika egy vonallal összeér

benyomódott karika: szivecske

kb ennyi

és a fő szabály: minden gyerek más tempóban fejlődik

2016. ápr. 14. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:

A kislányom napocskát,felhőt,napocskavirágot,csigát,pálcika ember,létra.

A csoporttársa viszont olyat rajzolt,hogy csak ámultam.Királylány,koronával,csipkés ruhával,kiskutyával meg minden ami kell.Nagyon profi volt.Teljesen egyén függő.:)

2016. ápr. 15. 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez gyerek függő, az enyem napocskat, formákat rajzol.

De például a királylányt nagy ruhában koronával rajzolja.

Gondolom fugg attol is, mit látott mi nagyon sokat rajzoltunk neki, (es en tudok is) latom rajta, hogy azt használja amit látott tolem...

Minden gyerek mas...

2016. ápr. 15. 06:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Gyerek függő.

Lányom tud embert rajzolni,de úgy hogy egy karika a fej,benne két kiskarika a szemek,egy száj,mellé egy-egy karika a fülek,hajnak pár szál.NAgy has,2-2 kis hurka kezeknek és lábaknak,ujjak meg csikok a hurkából.

Napocskát is tud,meg virágot is.Csigát,tojást is.Karácsonyfát is rajzol,ami egy hullámos szélű téglalap leginkább,benne a szalagok csikok meg karikák a diszek.

De messze nem profin:D

3,5 éves.

Én másolni tudok elég jól (nem indigón,hanem magam elé téve és úgy ) , az apja meg fejből rajzol nagyon szépen.

2016. ápr. 15. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:

miért ne volna hihető? ismerős 3évese fizikakönyvet olvas, és érdekli :o de elolvassa a kézzel, folyóírással írt dolgokat is.

Másik ismerős 2évese kirakta a 100 db-os kirakót egyedül.

Ismét ismerős 3évese a felnőtt-színezőt színezi tökéletes pontossággal.

Nálunk az oviban a 4éves képről BÁRMIT lemásol. Állatokat, embereket.

ehhez képet az én 5évesem most kezd felismerhető dolgokat rajzolni, viszont 3évesen már elszámolt 100ig, és 30tól visszafelé is.

mindenki másban jó.

jó hogy nem vagyunk egyformák :)

2016. ápr. 15. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:
fiam 4 eves lesz tud rajzolni autokat, napocskat, embert ( pont-pont vesszöcske....) hazat, csigat. Kb ennyi az emi felismerhetö a többi irka-firka. Viszont szinezni nagyon szepen pontosna szinez. Kislanyom 3 mulott rajzol napocskat csigat irka-firkat :)Nem nagyon szeret rajzolni inkabb gyurmazni meg puzzle-t rakni. 150 db-os puzzlit se perc alatt kirakja:) Szerintem minden gyerek mas.
2016. ápr. 15. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!