Orbitális hiszti összefügghet azzal, hogy újból alszik napközben a lányom?
Kislányom jövő héten lesz 5 éves. Középső csoportos óvodás. A kistesója 10 hónapos, úgyhogy már jó ideje (idén egyáltalán) nem alszik az oviban. Ebéd után mindig hazahozom. Szeptemberben még le tudtam rakni itthon aludni, de utána már nem igényelte, fél órán keresztül is fetrengett, nem hagytam felkelni és nem tudott elaludni. Este pedig ugyanúgy a szokott időben elaludt, úgyhogy láttam hogy nincs rá igazán szüksége.
Viszont kb. egy hete saját magától minden nap lefekszik itthon, és alszik másfél-két órát. Örülök neki, bár fura és nem tudom mire vélni. Ráadásul pont azóta minden napra jut 1-2 orbitális hiszti, amikor üvölt mint a fába szorult féreg és semmivel nem tudok neki segíteni. Szerintetek lehet a két dolog között összefüggés? Ja, és persze amióta alszik délután azóta az esti lefekvés kínszenvedés, tegnap például 11 óra után aludt el! Amúgy 9 előtt már aludni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!