Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire furcsa egy 5 éves...

Mennyire furcsa egy 5 éves kislánynak tűzoltó ruhát/szettet venni ajándékba?

Figyelt kérdés

Az unokatesóm most lesz 5 éves és óriási gondban vagyok már ajándék terén (mint mindig) Az én lányom most volt 5, ő pizsit kapott tőlük. Nézelődtem most a neten és nincs igazán ötletem. Az apukája tűzoltó a kislánynak és odaáig meg vissza vannak egymásért, ezért is gondoltam, hogy mi lenne ha kapna egy kis tűzoltó szettet? Nagyon furcsa lánynak?

Az az igazság, hogy nem tudok mit kitalálni már. Ruhát nem veszek nekik, mert felesleges, a játékaikat meg már nem tudják hová tenni. (Van egy nővére is a kislánynak, már neki is megvettek annó mindent. Szóval már 'normális' áron semmit nem találok ami nincs nekik)

Ha van valami ajándék ötletetek akkor azt is szívesen fogadom!

Előre is köszönöm :)

2016. ápr. 11. 10:25
1 2
 11/12 Csicsky válasza:

Én a helyedben valahogy feltűnés nélkül megtudakolnám a kislánytól, hogy szeretne-e olyan tűzoltó lenni, mint az apuka. Ha azt válaszolná, hogy minden vágya az, hogy ő is egyszer olyan tűzoltó lehessen, akkor vennék neki és aztán azzal adnám át neki, hogy most már te is tűzoltó vagy. Igaz, hogy még csak gyerek tűzoltó, aki még nem mehet oda, ahová a felnőtt tűzoltók mennek, de már tűzoltó.

Amúgy megjegyzem, vannak női tűzoltók is, ők is rendes tagjai a tűzoltóságnak, megvan a saját egyenruhájuk, de az éles bevetésekben nem vesznek részt, adminisztrációs tevékenységet végeznek.

[link]

[link]

2016. ápr. 15. 09:47
 12/12 piroska és a farkas ***** válasza:
Én pedig megkérdezném az anyukáját, h " Gizi! Mit adjunk Rozinak?" - elvégre a szülőknek nem kell, hogy meglepi legyen...
2016. jún. 6. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!