A babyszitterem lehet hogy durva a gyerekemhez?
Hát én nem látok abban semmi rosszat, hogy megkért menjél ki. Mivel a pici örül, hogy hazaértél, nyilván veled akar lenni. Megértem, hogy esetleg megkéred a babysittert, hogy csináljon meg 1-2 dolgot, de akkor te tényleg ne tátsd a szád fölöttük, mert elhiszem, hogy nehezen boldogul a gyerekkel, aki már hozzád menne.
Nálunk anyu vigyázott a lányomra pár hónapot, amikor visszamentem dolgozni és még nem kezdődött a bölcsi. Onnantól kezdve, hogy mentem érte este és meglátott, egyszerűen nem volt hajlandó semmit anyummal megcsinálni, csak velem. Pedig a mai napig imádják egymást és anyum nyilván tündérien bánt vele egész nap.
Szóval ilyen ez a popszakma...az anya a minden, amikor megjelenik. :)
Azt írod, nem beszél a gyerkőcöd, nem is bólogat, tehát elég kicsi lehet még. Szerintem csak annyi lehet, hogy amikor te ott vagy akkor téged igényel, te etesd, te játssz vele stb... A picik még nagyon tudják igényelni az anyukájukat, egy 3 éves már más. (legalább is az én 3 évesem)
Furi, hogy kiküldött téged a szobából, de azt sem értem hogy ha te ráértél ott ácsorogni és nézni őket akkor miért nem te etettél? Én sem tudtam soha úgy etetni a gyerekeimet ha más ott állt felettünk.
Ha én bébiszitter lennék és nem bírnám egy adott gyerekkel, tehát agresszív lennék vele vagy az agyamra menne, biztos hogy felmondanék saját magam.
Csak úgy tudod kideríteni, hogy mi zajlik otthon amíg nem vagy ott, hogy vagy bekamerázod a lakást, vagy leraksz egy diktafont központi helyre vagy meglesed őket, ami bár elég bizarr, de ez is egy ötlet.
Én mondjuk nem feltételezném róla, hogy konkrétan agresszív lenne, esetleg próbál szabályokat felállítani a kisgyereknek ahogy mi magunk szülők is tesszük, mert azért valljuk be, egy bébiszitternek nem csak az a dolga hogy egész nap nevettesse a gyereket hanem gondolom nevelnie is kell.
2 éves a gyerek és nem is bólogat????
ott akkor valami más gond is lehet...
Mivel te vagy az anyja, feléd nyújtózik és veled akar lenni. Ez mondjuk normális. Az már kevésbé érthető számára, hogy ha ott vagy, miért nem te vagy vele, ezért ordít. Mert beszélni még nem tud. A sitter meg azért nem szereti, ha ott vagy, amikor neki kell vele lennie, mert a gyerek téged akar és üvölt. Ez nem annyira bonyolult dolog.
De ha bizalmatlan vagy, ne alkalmazd.
Kedves 15/16-os hozzászóló!
Szerintem magadat minősítetted azzal, hogy a többi válaszolót leostobáztad, miközben a legtöbben pusztán annyit jegyeztek meg, hogy a gyerek nagy valószínűség szerint miért sír.
Azt nyilván a kérdezőnek kell tudni, hogy le akarja-e váltani, vagy sem, ebben én nem tanácsolnék semmit.
Annyit tennék még hozzá, hogy különben szomorú, ha nálatok a nagyi "hazudik", nálunk ilyesmi 1000%, hogy nem fordul elő.
Én ilyenkor megkértem az anyukát h terelje el a baba figyelmét .. Nem kiküldtem a szobából
Szerintem keress mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!