Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisiam betegség után "elviselh...

Kisiam betegség után "elviselhetetlen"!? Voltatok már így?

Figyelt kérdés

Egy hétig volt beteg hasmenés-hányással,és azóta 2 percenlént csak anya,anya.Ha két m-nél távolabbra kerülök tőle,visít.

Voltunk állatkertbe,ott is nekem kellett cipelni,apja még a babkocsiját sem tolhatta.Bár aztán elfutott a méreg és mondtam neki,hogy akkor is apa fogja tolni,ha nem tetszik...

Mindenen sír,hisztizik,állandóan a nyomomban van,és ez rettentően fárasztó.Már nagyon ki vagyok merülve,mert azóta éjszaka is rengetegszer ébred,és kiabál,hogy anya!A házimunkát is úgy csinálom,hogy cibálja a ruhámat,hogy vele legyek.Eddig imádott a mamáknál lenni,de most,ha megyünk,csak kiabál nekik,hogy ne-ne.Azt se engedi nekik,hogy hozzáérjenek,hogy ránézzenek!

Persze,sejtem,hogy miért van ez így,de mit lehetne tenni,hogy elhagyja?Suliba járok heti két nap,és nem akarom,hogy végig üvöltse a napot a nagyszülőknél...

2010. ápr. 5. 18:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja,19 hós!
2010. ápr. 5. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
szia, mi egy vérvételen voltunk kb. 1 hónapja, nálunk is ez van amit leírtál azóta, csak ő még csak 15 hós, lány. szeritnem csak az idő segít sajnos, csak türelemmel lehet megoldani. de már én is ki vagyok akadva, voltunk most húsvétolni a férjeméknél a hétvégén, hát állandóan rajtam lógott, félt tőlük, még a gyerekektől is....
2010. ápr. 6. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom már 3 éves elmúlt, de a mai napig így van, betegség után! Hát én is ki tudok borulni rendesen, és minid elfelejtem, hohy ez el fog múlni, kétségbeesek, hogy milyen nyafka lányom van, aztán ha helyreáll a rend csodálkozom, hogy ilyen édes kislányom van! Tenni szerintem nem lehet ellene, csak reménykedni, hogy hamar rendbe jön teljesen.
2010. ápr. 6. 12:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor gyúrok a türelemre!!!
2010. ápr. 6. 12:54
 5/7 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna be! Mi is 19 hónaposak vagyunk és egy náthás betegség után egy másik gyerkőcöt kaptam vissza. Apát riválisának tekinti, szegény nem nyúlhat hozzám, mert egyből kapja a pofonokat a fiától. És az alvás is tragédia! Egyedül képtelen elaludni, többször felébred... Már én is nagyon ki vagyok! Nem tudom, hogyan tovább!
2010. ápr. 6. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
A kisgyerekek kiszámíthatlanok, saját maguk tempójában fejlődnek, mint ahogy mindenki más. Asszem te is tudod, hogy jobb ha most anyás, mintha később le sem szállna rólad, kb. óvodáskorban. Örülj neki, hogy még ragaszkodik hozzád, mert kamaszkorba, ami persze még odébb van teljesen másképp lesz! Addig is türelem!
2010. ápr. 6. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:

De érdekes. Mi is egy megfázásos betegség után vagyunk 19 hósan. A kislányom ugyanígy viselkedik éjjel is nappal is, ahogy írjátok.

Igazából nem is gondoltam arra, h a betegség is okozhatja.

2010. ápr. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!