Kisfiam egyáltalán nem akar motorozni. Ez normális?
Megértem a válaszokat, igazából bennem sem merült volna fel, hogy nem "normális" ha tényleg nem azt látnám mindenhonnan, hogy az ő korabeli gyerekek közül mindenki motorozik.
Másrészt praktikum miatt is jobb lenne, állítólag jobban "irányíthatóak", értsd úgy jobban jönnek veled a kismotoron, mint két lábon. És nálunk nagy gond, hogy sosem akar arra jönni amerre mennünk kéne, a kezemet nem hajlandó megfogni, és 2 anyuka is van a házban aki mondta, hogy amikor elkezdtek motorozni akkor már jöttek utánuk. Gondoltam így könnyebb lenne :)
Köszönöm a válaszaitokat :-) Elfogadom. Igazi ikrek ;-)
A kisfiamat egy csomó dolog nem érdekelte abban a korban, amikor elvileg "érdekelnie kellett volna". Már ha ezt meg lehet így fogalmazni, mert ugye az érdeklődési kört nem lehet rákényszeríteni valakire. Most, hogy a kistesója csinálja ezeket a dolgokat, egyfolytában megy a vita mindenen, mert mindkét gyereke ugyanezt akarja csinálni.
Szerintem ezen ne aggódj, ettől nagyobb baja ne legyen az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!