20 honaposnak milyen "fiús"mesét tudnátok ajánlani? A Verdákat még nemigen tudja szemmel követni
Bármilyen foglalkozás jobb és többet adhatsz a gyerekednek, mint a tv-vel. Ez a tv olyan " lepasszolom a gyereket fél órára " feelinget ad. Addig is bambul.
Szia, nálam nagyon szeretik a gyerkőcök a tv-t, módjával engedjük is nekik.
Nagyok sok mesét szeretnek, többek közt a bogyó és babócát és a nick jr-os meséket.
Abszolút kedvenc a Mancs őrjárat.. Tele van kutyussal és "járművel", írtad, h a te gyerkőcöd szereti az autókat, esetleg ez is tetszhet neki. :)
Üdv!
Nem tudom miért gondolják egyesek, h akinek néha mesét is néz a gyereke, az nem olvas neki, nem viszi játszótérre, nem fest vele.... Stb..stb..
Én is szerettem mesét nézni gyerekkoromban, de amellett más is érdekelt.. Tehát nem bámultam egész nap a tévét, ahogy a gyerekeim sem.
Ma itt vagyok két diplomával, jó állással, szuper családdal, Stb.. Stb.
Nem hiszem, h bűn lenne a tv.
Persze mértékkel.
Kedves előző! Egyetértek. Mindig sokat meséltünk a gyerekeinknek, emellett! néztek mesét is. Nem a tv nevelte őket, hanem mi. Viszont a nagyobbik gyerekem a természetfilmekből óriási információmennyiséget habzsolt be, nem hinném, hogy ártottunk neki, csak hasznára vált. A kicsinek is engedjük nézni, csak el kell dönteni, mit nézhetnek és mennyit.
Nem olyan bonyolult ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!