20 honaposnak milyen "fiús"mesét tudnátok ajánlani? A Verdákat még nemigen tudja szemmel követni
Bogyo es baboca😊
Anna,peti es gergő
A bogyot többször probáltam, de az autók kötik le.
A youtu-n a földmunkagépes mese jött be eddig csak abban nincs szöveg, mese, csak ahogy pl a markolo pakolja a teherautót. Szerintem semmi tanító jellege nincs, én voltam a kommentár..jöhetnek még ötletek. Valahol itt egy anyuka valami építős meséről írt, ha valakinek beugrana ennyiből, azt is várom
Vagy pl a "gyerekdalok" még, ami korához való. Mert nem "ugrálnak" nagyon a szereplők, tudja követni.
Hasonlókat keresnék
Azt látom rajta ha pl lát egy cicát a képen ahogy kezdene rá mosolyogni v utánozná ahangját már rég másik 3 jelenet van
Szóval ezért gondoltam, a "gyorsabban pörgő" mesék már nagyobbaknak valók, akik képernyő előtt már nem olyan interaktívak, mint pl bábszínházban lennének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!