Mikor mutassam be az új páromnak?
Szerintem már azelőtt be kellett volna mutatnod neki mielőtt eltöltöttél kettesben egy hétvégét a pároddal, ami ha jól emlékszem most volt 1-2 hete talán.
Ha ennyire komoly a kapcsolat, ne halogasd tovább, mert csak rosszat teszel vele, úgy érezheti a gyerek, hogy ő már kevésbé fontos neked.
Haaat,lehet En vagyok ennyire laza mami,de En az uj paromat az akkor 4 es 6 eves Fiaimnak eleg hamar bemutattam...ugy 1 het ismerkedes utan.eljott velunk jatszoterre.Nekem fontos volt,hogy a Parom is es a Fiuk is elfogadjak a masikat ugymond.ha En mar fulig szerelmetes vagyok es es mar x ideje akar honapok ota jarok valakivel es akkor mutatom be Oket egymasnak es akkor derul ki,hogy mondjuk a pasi a gyaroklatban egyaltalan nem szereti,nem jon ki a gyerekekkel....az nem jo.es kivancsi voltam a gyerekeim velemenyere is.Nekik mennyire szimpatikis,mit gondolnak rola.plusz mivel ugye Velem elnek,es csak kethetente viszi Oket az Apukajuk nem is nagyon tudtam volna huzni.vagy addig csak hebe hoba talalkozunk??munka es ket gyerek mellett nem volt sok szabadidom.igy estenkent sokszor aludt Nalunk Parom,reszt vett eleg hamar a mindennapjainkban,egyutt mentunk oviba a Fiukert,egyutt vacsoraztunk,hetvegen ebedeltunk.igy mikor osszekoltoztunk nem akkor szakadt az addig gyerektelen ferfi nyakaba ket gyerek,akikhez alkalmazkodni kell egyik naprol a masikra.
Szerintem igy nagyon jo dontes volt a korai bemutatas.azota is remekul kijonnek.
Fokozatosan kell csinálni. Először barátként bemutatni és hagyni, hogy összeismerkedjenek. Aztán lassanként lehet azt is, hogy ti egy pár vagytok.
Az apjával nincs láthatása, ha eddig nem tűnt fel neki, hogy egy másik nővel lakik, akinek egyre nagyobb hasa is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!