Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vesztek 3 év körüli...

Mit vesztek 3 év körüli gyereketeknek húsvétra?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Közösen készítünk (én az unokahugommal 4 éves) kosárba,fűből fészket szombat este,kirakjuk a kertbe és vasárnap reggel ,amint felkel megnézzük ,mit tojt bele a nyuszika,egy kis édesség nem visszük túlzásba és olyan játék ami hasznos,esetleg még ruha,vagy foglalkoztató füzet.
2010. ápr. 2. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Húsvétkor csak a nyuszi hoz nálunk ajándékot, ő is csak csokitojást, csokinyulat, de az csak igazi tejcsokoládé, nem bevonó.

Sok házhoz megy a nyuszi, hozzánk csak hétfőn reggelre szokott ideérni :=) és a bokrok alá tojja a csokikat.

2010. ápr. 2. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Semmit miért kéne? Jöjjenek hozzá a locsolók :)A locsolásért adjon piros tojást. Ez nem ajándékozós ünnep!

Lányos anyuka!

2010. ápr. 3. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szintén lányos anyuka.

A mi családunk nem volt nagy húsvétoló.Finom ebéd max és ennyi.

Viszont most hogy gyermekem van, arra gondoltam hogy miért ne tojhatna a nyuszi tojást neki is a bokor alá,amit majd ő összegyűjt.

Meg egy szép mesekönyvet vettem neki.

2010. ápr. 3. 06:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A mi családunkban nagy hagyománya van a húsvéti nyuszinak :)

Gyerekkorunkban minden húsvét vasárnap reggel jött a nyuszi és az udvar több pontján potyogtatott a fészkekbe. Jelképes tárgyi ajándék, csokitojás, túró rudi, gyümölcsök, piros tojás. A lányom 17 hónapos, és úgy izgulok, mintha én lennék kicsi - alig várom, hogy lássam az arcát, ahogy meglátja a "fészkeket". Szüleimnél töltjük a húsvétot, készülünk nagyon. Jön a mi nyuszink, mamiéké, keresztszüleié, dédié :) Lesz ám keresés" :))) Jaj, de jó lesz...

2010. ápr. 3. 09:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát én azt hittem, hogy mindenhol nagy ünnep a húsvét. Ha este lefektetem a gyerekeket, nekiállok festeni a piros tojást. Holnap reggel pedig mi is kirakjuk a kertbe, hogy megkeresse a lányom. (Fiam még picike.) Nálunk ajándékozás is lesz, felénk legalábbis ez szokás. Nem akkora mint karácsonyra, de majdnem. Gyerekkoromban mi is kaptunk ajándékot. Ami nagyon megmaradt bennem, az egy 3 kerekű bicaj volt. Nagyon nagyon örültem nekki. Olyan 3-4 éves lehettem.
2010. ápr. 3. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én általában a kertben több helyen eldugom a csokitojásokat és mikor felébrednek (nemsokára :)) megkeresik őket. Általában még egy kis játékot is elrejtek ilyenkor, de azt a legnehezebb megtalálni. Ilyenkor előző este alig tudnak elaludni annyira izgatottak pedig a nagylányom már 8 éves, de még mindig hisz benne.
2010. ápr. 4. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!