Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen kézmüves dolgokat...

Milyen kézmüves dolgokat csináltok a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3éves a fiam.Sokmindent kipróbáltattam vele már 1éves kora óta fest,ragaszt,vág.Papírmasé tárgyakat nagyon szeret késziteni,dekopázsolni is tud,sóliszt gyurmázunk.Nagyon sok mindent csináltunk már felsorolni sem tudom.Ma pl zászlót és csákót festettünk.Általában valami ünnepel vagy évszakkal kapcsolatos dolgot készitünk.Nagyon élvezi sosem erőltetem.Ő kéri.Rajzolni viszont nem szeret vagyis áramkört meg szivattyukat rajzol csak.
2016. márc. 10. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
2,5 éves a lányom. Rajzoljunk,festunk ( ujj festék a kedvenc de a vizfesteket is szereti) gyurma nagyon nagyon nagy kedvenc 1 éves kora ota. Puzzle most lett nagy kedvenc igaz az annyira nem kézművesség :)
2016. márc. 11. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:
5,5 éves a nagyobbik fiam, vele már szinte mindent, tegnap pl kindertojásokból meg zseníliadrótból csináltunk nyuszit, katicát, méhecskét, de ő egyedül is szokott barkácsolni, van egy nagy dobozunk tele tapétával, dekorgumival, pálcikákkal, abból alkot mindenfélét. A kicsivel(2,5 éves) rajzolni, gyurmázni, vagdosni szoktunk.
2016. márc. 11. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:

A kézműveskedés nálunk úgy néz ki, hogy leginkább én csinálom és a lányom nézi :-D egyébként 5 éves lesz, csak annyira nem ügyes ebben.

Most hogy március 15. lesz, papírtányérból készítettünk kokárdát , egyet én festettem le - egyet ő. De papírtányérból készítettünk már békát is (kedvenc állata), a tányér volt a béka feje, és kapoccsal rögzítettük hozzá a lábait. A lányom festette le.

Feldarabolt szívószálból szoktunk nyakláncot fűzni.

Rizsszemeket festettünk ételfestékkel, abból is sokmindent lehet készíteni de csak beleöntöttük egy üvegpohárba és nagyon szép színes.

Hurkapálcikára ragasztottunk papírból kivágott figurákat, pl. télen télapót, de megrajzoltuk őt és a kistesóját is és abból is csináltunk bábokat.

2016. márc. 11. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmit, mert előbb vágom szét a kezem, mint a papírt. Egyszerűen nincs kézügyességem.

Helyette sütünk - azt viszont imádok -, és ő formázhat, kiszúrhat, díszíthet... :)

2016. márc. 12. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!