Milyen kézmüves dolgokat csináltok a gyerekekkel?
A kézműveskedés nálunk úgy néz ki, hogy leginkább én csinálom és a lányom nézi :-D egyébként 5 éves lesz, csak annyira nem ügyes ebben.
Most hogy március 15. lesz, papírtányérból készítettünk kokárdát , egyet én festettem le - egyet ő. De papírtányérból készítettünk már békát is (kedvenc állata), a tányér volt a béka feje, és kapoccsal rögzítettük hozzá a lábait. A lányom festette le.
Feldarabolt szívószálból szoktunk nyakláncot fűzni.
Rizsszemeket festettünk ételfestékkel, abból is sokmindent lehet készíteni de csak beleöntöttük egy üvegpohárba és nagyon szép színes.
Hurkapálcikára ragasztottunk papírból kivágott figurákat, pl. télen télapót, de megrajzoltuk őt és a kistesóját is és abból is csináltunk bábokat.
Semmit, mert előbb vágom szét a kezem, mint a papírt. Egyszerűen nincs kézügyességem.
Helyette sütünk - azt viszont imádok -, és ő formázhat, kiszúrhat, díszíthet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!