Van itt 4 kisgyermekes anyuka? ti mit csináltok ha úgy érzitek nem bírtok a gyerekekkel? (8,4,1+1/2évesek, meg 4 hónapos)
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 12:40
1/9 anonim válasza:
Nekünk is 4 van,7 éves,5,5 éves,és egy 3,5 éves ikerpár.Nálunk néha eluralkodik a hangzavar,ilyenkor rikkantok egyet,vagy tapsolok-fütyülni nem tudok:))),hogy rám figyeljenek.:))Hál istennek-lekopogom- csak egészséges mértékben "vademberek",de ha mégis elborulok,átmegyek a másik szobába egy kis csendért,akkor kis idő után utánam szivárognak.:)))De akkor már nyugi van,puszit adnak....
2/9 A kérdező kommentje:
konkrétan a másfél évessel vannak problémák,mindenért hisztizik,de csak akkor ha a két nagy körülötte van,délelőtt ha a két nagy nincs itthon akkor nincs hiszti.
ha valamit nem adnak neki oda akkor háború van,de nem is akarom,hogy mindig úgy ugráljanak ahogy ő szeretné
2009. szept. 10. 13:31
3/9 anonim válasza:
Szia!Nekem "csak" 3 van de nálunk is szokott lenni káosz a köbön.5 éves,3és fél éves és egy 4 hónapos.Én büntetem őket ha kell vagy kieresztem a hangomat.De még igy is van hogy megy a hiszti tovább,olyankor mesmossuk a pofikánkat.
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is négy van. Sokszor nem bírok velük, olyankor őrjöngök egy sort, de lepereg róluk. Na a múltkor addig fajult a dolog, hogy sarokba állítottam őket. Mindet. Ezen aztán úgy meglepődtek, hogy köpni-nyelni nem tudtak. Azóta, ha balhé van, akkor csak megkérdezem Őket, hogy akarnak-e sarokba állni. És ez használ. 8,5,4,2.5 évesek.
5/9 anonim válasza:
Hát csajok/anyukák komolyan mondom, hogy csodállak benneteket. Felnézek rátok, hogy a mai világban meg amúgy is 4 gyereket vállalni. Nekem egy van (19 hós) de vele is nagyon nehezen veszem az akakályokat. Tanácsot adni nem tudok, de szerettem volna ha tudjátok, hogy nagyon becsüllek benneteket.....
6/9 anonim válasza:
én is fenézek Rátok!-egy 15hónapos kislány anyukája.
7/9 anonim válasza:
Én is csak csatlakoznék az előttem szólokhoz. Nekem egy 4 éves kisfiam van, de így is néha vannak gondok mit hogyan oldjak meg , mint szülő, hogy Senki ne sérüljön. Minden tiszteletem sok gyerekes szülöknek.
8/9 anonim válasza:
Nekem is egy van 2.5 éves de kitesz plussz 3-at!:):):):)Le a kalappal előttetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!