Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt 4 kisgyermekes anyuka?...

Van itt 4 kisgyermekes anyuka? ti mit csináltok ha úgy érzitek nem bírtok a gyerekekkel? (8,4,1+1/2évesek, meg 4 hónapos)

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is 4 van,7 éves,5,5 éves,és egy 3,5 éves ikerpár.Nálunk néha eluralkodik a hangzavar,ilyenkor rikkantok egyet,vagy tapsolok-fütyülni nem tudok:))),hogy rám figyeljenek.:))Hál istennek-lekopogom- csak egészséges mértékben "vademberek",de ha mégis elborulok,átmegyek a másik szobába egy kis csendért,akkor kis idő után utánam szivárognak.:)))De akkor már nyugi van,puszit adnak....
2009. szept. 10. 12:55
 2/9 A kérdező kommentje:

konkrétan a másfél évessel vannak problémák,mindenért hisztizik,de csak akkor ha a két nagy körülötte van,délelőtt ha a két nagy nincs itthon akkor nincs hiszti.

ha valamit nem adnak neki oda akkor háború van,de nem is akarom,hogy mindig úgy ugráljanak ahogy ő szeretné

2009. szept. 10. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Szia!Nekem "csak" 3 van de nálunk is szokott lenni káosz a köbön.5 éves,3és fél éves és egy 4 hónapos.Én büntetem őket ha kell vagy kieresztem a hangomat.De még igy is van hogy megy a hiszti tovább,olyankor mesmossuk a pofikánkat.
2009. nov. 5. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is négy van. Sokszor nem bírok velük, olyankor őrjöngök egy sort, de lepereg róluk. Na a múltkor addig fajult a dolog, hogy sarokba állítottam őket. Mindet. Ezen aztán úgy meglepődtek, hogy köpni-nyelni nem tudtak. Azóta, ha balhé van, akkor csak megkérdezem Őket, hogy akarnak-e sarokba állni. És ez használ. 8,5,4,2.5 évesek.
2009. nov. 5. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát csajok/anyukák komolyan mondom, hogy csodállak benneteket. Felnézek rátok, hogy a mai világban meg amúgy is 4 gyereket vállalni. Nekem egy van (19 hós) de vele is nagyon nehezen veszem az akakályokat. Tanácsot adni nem tudok, de szerettem volna ha tudjátok, hogy nagyon becsüllek benneteket.....
2009. nov. 6. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
én is fenézek Rátok!-egy 15hónapos kislány anyukája.
2009. nov. 6. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is csak csatlakoznék az előttem szólokhoz. Nekem egy 4 éves kisfiam van, de így is néha vannak gondok mit hogyan oldjak meg , mint szülő, hogy Senki ne sérüljön. Minden tiszteletem sok gyerekes szülöknek.
2009. nov. 6. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is egy van 2.5 éves de kitesz plussz 3-at!:):):):)Le a kalappal előttetek!
2009. nov. 6. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszönjük lányok! Jólesik.:)
2009. nov. 10. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!