Ti használtok már napkrémet gyermek pofira? és főleg érzékenybőrűeknél?
Figyelt kérdés
Gyermekem hajlamos szeplősödni vagy inkàbb anyajegyesedni. 2éves lesz, bölcsödés.
Nem tudom reggelente érdemes lenne e kenni az arcàt mert màr most kipirult mert "megkapja" a nap, másoktól is hallom.
2016. márc. 10. 11:35
1/2 anonim válasza:
Úgy van csak értelme, ha a bölcsis gondozónők bekenik ismételten, amikor kiviszik az udvarra, mert amit te felkensz reggel, nem tart egész nap.
Én érzékeny bőrűként egész évben kenem magam. A gyereket még csak azért nem, mert még mózeses és a napellenző teljesen védi (UV-s).
2/2 anonim válasza:
Meg nem, de meg nem is pirosodik. 20-22 foknal illetve afolott szoktam csak. A fiam is feherboru, de sterencsere annyira nem erzekeny. Tavasszal bebarnul a bore,e nem eg le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!