Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesnek sok a 15 kg? Viszony...

2 évesnek sok a 15 kg? Viszonylag magas kislány.

Figyelt kérdés
Nagyon erős és jó fizikumu. Az arca kicsit telt, de összességében nem tűnik kövérnek, inkább erre mondják, hogy jó húsban van. Az apja diétáztatni akarja, vagyis megvonni a gyerektől a joghurtot, túrókrémet, rudit, banánt... melyeket egyébként is ritkán kap. Kenyeret alig eszik, sok főzi és gyümi van így is listán mégis hízik. Én örülök, hogy jó étvágya van, és ha pl nem ízlik neki a meleg vacsora, kínálok neki hideget, amit mindig szívesen fogad. Nem kellene? Segítsetek, hogyan egyen?
2010. ápr. 1. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
A lányom 4 éves, és 14.5 kiló!Vékonyka!Szerintem jó a 2 évesnek a 15!
2010. ápr. 2. 09:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem abszolút nem sok, de persze viszonyítási alapnak jó lenne tudni a magasságát is. Az én fiam 17 kg, 106 cm és nagyon kis vékonykának tűnik. Mondjuk ugrál, szaladgál egész nap....
2010. ápr. 2. 10:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam most volt 2-éves 97-98cm kb.és 16kg.Mindenki többnek nézi mint amennyi!!!És alig eszik valamit azt is én adom a szájába mert ha nem így lenne, nem is enne egész nap csak inna.

Igaz mi sem vagyunk kicsik mindketten 180cm-k vagyunk.:):)

Tehát szerintem is alkati kérdés!

2010. ápr. 2. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Jaj,de örülök Nektek!!! A fiam 19 hós és 15.30 kg.(Igaz,csak volt a múlt hétig,mert elkapta a calici vírust és 70 dkg-t ledobott)

Szóval az én fiam is azt eszi,amit a Te lányod,imádja a főziket,gyümiket.Nem szereti a kelt tésztát,krémes sütiket,csokikat.A tejszelet,joghurt jöhet,de nem észnélkül! Nekünk is napi 2-3 kaki van (bár az utóbbi napokban ennek a 4x-se :D),és már én sem voltam teljesen nyugodt,mert mindenki azzal jött,hogy "te jó ég mekkora".

Anno a védőnő vigasztalt,hogy na,majd ha elindul...,de valahogy folyamatosan nőtt a súlya. A doki mondta,hogy igaz,hogy a lánya 5-6 évesen volt ennyi,de a fiam egyáltalán nem hájas! Hozzáteszem,azért nem vagyok teljesen nyugodt,úgyis ma viszem vissza a dokihoz és rákérdezek,hogy nem-e lehetne vmi vizsgálatot csináltatni!

Egyébként mindig irigyeltem azokat,akiknek vékonyabb a babájuk,mert nekem a derekam teljesen tönkrement,illetve soha nem tudunk nyugiba enni a férjemmel,mert egyből ott van és kunyerál mindenkitől,míg látja a kaját!:D

De!Amióta beteg,alig tudok vele ezt-azt megetetni,kész tortúra,mire kitalálom,hogy mi az,amit megenne,úgyhogy alig várom,hogy teljesen visszanyerje az étvágyát!!!!

Minden jót Nektek!

2010. ápr. 2. 11:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Kislányom 19 hós és 13,20kg. Mire 2 éves lesz lesz 15 kg.Ő is husis.Mindig megjegyzik hogy biztos sokat eszik,pedig allig eszik vmit. Az apja magas és ő is magasabb a vele egykorúnál. Keresztfiam 3,5 éves és 12 kg.Vékony mint a bot. És rengeteget eszik. De kicsi is mert egy fél fej közöttük.
2010. ápr. 2. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:
A lányom 2 éves, 88 cm és 14 kiló. Soványnak nem mondanám, és ő egész pici kora óta husis,sőt régebben sokkal husibb volt, mint mostanság. A háziorvosunk elég "szigorú" és biztos vagyok benne, hogy mondta volna, ha sokallná a súlyát...
2010. ápr. 3. 14:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kedves válaszokat, megnyugodtam, most mértük meg a kiscsajt, majdnem 95 cm :) Puszi anyák és nektek is a legjobb egészséget! Kellemes húsvéti ünnepeket!
2010. ápr. 3. 19:34
 18/18 anonim ***** válasza:
A lanyom 2 eves, 95 cm es 15 kg, de ranezesre inkabb lehet sovanynak mondani. Szerintem ez alkati kerdes. Ferjem 186 cm es vekony testalkatu, a kislany tole orokolte.
2010. ápr. 4. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!