2 évesnek sok a 15 kg? Viszonylag magas kislány.
Az én kisfiam most volt 2-éves 97-98cm kb.és 16kg.Mindenki többnek nézi mint amennyi!!!És alig eszik valamit azt is én adom a szájába mert ha nem így lenne, nem is enne egész nap csak inna.
Igaz mi sem vagyunk kicsik mindketten 180cm-k vagyunk.:):)
Tehát szerintem is alkati kérdés!
Jaj,de örülök Nektek!!! A fiam 19 hós és 15.30 kg.(Igaz,csak volt a múlt hétig,mert elkapta a calici vírust és 70 dkg-t ledobott)
Szóval az én fiam is azt eszi,amit a Te lányod,imádja a főziket,gyümiket.Nem szereti a kelt tésztát,krémes sütiket,csokikat.A tejszelet,joghurt jöhet,de nem észnélkül! Nekünk is napi 2-3 kaki van (bár az utóbbi napokban ennek a 4x-se :D),és már én sem voltam teljesen nyugodt,mert mindenki azzal jött,hogy "te jó ég mekkora".
Anno a védőnő vigasztalt,hogy na,majd ha elindul...,de valahogy folyamatosan nőtt a súlya. A doki mondta,hogy igaz,hogy a lánya 5-6 évesen volt ennyi,de a fiam egyáltalán nem hájas! Hozzáteszem,azért nem vagyok teljesen nyugodt,úgyis ma viszem vissza a dokihoz és rákérdezek,hogy nem-e lehetne vmi vizsgálatot csináltatni!
Egyébként mindig irigyeltem azokat,akiknek vékonyabb a babájuk,mert nekem a derekam teljesen tönkrement,illetve soha nem tudunk nyugiba enni a férjemmel,mert egyből ott van és kunyerál mindenkitől,míg látja a kaját!:D
De!Amióta beteg,alig tudok vele ezt-azt megetetni,kész tortúra,mire kitalálom,hogy mi az,amit megenne,úgyhogy alig várom,hogy teljesen visszanyerje az étvágyát!!!!
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!