Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Supinált talpbetét, milyet?

Supinált talpbetét, milyet?

Figyelt kérdés
Fiamnak a talpa befelé dől, nem rég kezdett így járni, supinált talpbetétet ajánlottak de ne a gumit. Én a gumisat pont megtaláltam a neten... Melyik a jó?
2016. márc. 2. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Lányomnak ilyet vettünk, ez a fajta bevált. De még jobb a supinált cipő.

2016. márc. 2. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen, gondolom hogy a legjobb a cipő lenne de a fiamnak minden cipőből kettő kell, játszani meg amiben normális helyre megyünk (orvos, város) és nem tudnám megfizetni...
2016. márc. 3. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó: [link]

Nem tudom milyen a gumis nem gumis, ezzel meg vagyok elégedve!

Viszont arra készülj, hogy nehezen fogsz olyan cipőt találnu, amibe belemegy! Én csak a dd stepbe tudtam beletenni, mert abból kivehető a saját betétje. Akkor meg ugyanott vagy árban, mintha szupis cipőt vennél.

2016. márc. 3. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Igen, közben olvastam máshol hogy a betét mellett már nehezen fér be a gyerekek lába, a fiamnak amúgy is erős lába van. Lehet hogy inkább maradok amellett, hogy oviba szupinált szandált veszek neki, a nap nagy részét abban fogja tölteni, akkor talán a többi cipője maradhat a hagyományos.
2016. márc. 4. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!