Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nemtudtam milyen kategóriába...

Nemtudtam milyen kategóriába írjak. Szóval ti mit gondoltok az olyan szülőkről, akik ott és akkor élnek nemi életet amikor és ahol éppen rájuk jön, nem érdekelve őket a gyerekek mit hallanak/látnak vagy éppen mit csinálnak?

Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 21:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Írtam,nekem is vannak ilyen emlékeim.Nèha bevillan egy-kèt ilyen kép.Gondolom azt hittèk kicsi vagyok ès nem fogok emlékezni rá.Persze anyàm tagadja,hogy hogy képzelek ilyet.Akkor hogy lehetnek ilyen emlèkkèpeim ha nem igaz?
2016. márc. 1. 12:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja,azt még leírom ezekre amikor ràjuk jött,akkor és ott csinàltàk. Nekik mindegy volt mit hallunk/làtunk. Persze később külön szobàba mentek,de nem szàmìtott soha hogy mindig végighallgattuk.
2016. márc. 1. 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha anyád tagadja, akkor nem biztos, hogy jól emlékszel.

Vannak az embernek olyan képei, amik úgy tűnnek, hogy teljesen valós emlékek, és teljesen kizárt.

Nekem vannak olyan romos házszerű, várszerű teljesen élő képeim, amik sokszor minden apropó nélkül előjönnek. Pedig soha nem voltam olyan helyen.

Furcsa az ember agya.

2016. márc. 28. 00:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Pedig nem ez az első hogy letagad valamit. Amilyen primitívek meg simán kinézem belőlük. Najó, de ilyent hogy képzelnék el pàr èvesen, mert ez az emlék pár éves koromból van?
2016. márc. 28. 20:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, csak azt, hogy az én emlékszintű képeim ugyanolyanok, mint amik bizonyítottan meg is történetek.

Teljesen hihetetlennek tűnik, mégis teljesen élő, amikor előjön. Érthetetlen.

Beszéltem egyszer valakivel, akinek egy kutyával kapcsolatban van ilyen emlékképe, pedig nem volt kutyája gyerekkorában. Olyan kutyát nem is látott akkor csak sokkal később. Mégis valahogy belekerült az agyába a kép, mintha emlék lenne.

Nem tudom, hogy van ez, de nem biztos, hogy minden úgy volt, ahogy gondoljuk, hogy emlékezünk.

2016. márc. 28. 20:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen,érdekes ahogy a valóság keveredik a fantáziával.Bàr èn emlèkszem 2 èves koromban törtènt dologra is,ami tényleg megtörtént.De persze,lehet amit te is írsz.:-)
2016. ápr. 9. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!