Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti otthagynátok egy gyerekzsúr...

Ti otthagynátok egy gyerekzsúron az ovis gyereketeket néhány órára? Csak nekem furcsa ez?

Figyelt kérdés

Meghívták az 5 éves kislányomat szülinapi zsúrra egy játszóházba. Én velemaradtam végig, de több anyuka csak úgy otthagyta a gyerekét, és a zsúr végén jöttek érte. Az egyik kisfiú 3 éves, a másik 4 éves volt. A többi gyerekkel ott voltak a szülők.

Nekem ez fura, én biztos nem hagynám ott. Azért nem érzem magam ősanyának, de az ünnepelt anyukájának így is elég feladata van egy ilyen zsúron, nem várhatom el, hogy az enyémre is figyeljen. Vagy én vagyok túl görcsös?

Ti mit gondoltok?

2016. febr. 27. 15:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Megkérdeztem a vendéglátót, és mindig azt a választ kaptam, hogy vannak elegen (1-2 anyuka, nagytesó), menjek nyugodtan.
2016. febr. 27. 18:55
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Mi nemrég voltunk ilyenen. 4-5 éves gyerekek voltak, 6-7 gyerek. Mindenkivel ott maradt az anyukája. Én is ott maradtam. Szóba sem jött, hogy valaki elmegy. Nekem eszembe sem jutott.
2016. febr. 27. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

6 éves a gyerekem, járkálunk már egy ideje szülinapi bulikra. olyan 4-5 éves koruk között volt a vízválasztó. előtte ottvoltunk, utána meg eljöttünk. ezt persze meg is beszéltük. idén mi is úgy csináltuk a bulit, hogy leadták a gyerekeket a szülők, örültek neki, elmentek bevásárolni. mi is örülünk az otthagyós buliknak, mert akkor randizunk, egyébként nincs segítség :)

mondjuk nálunk olyan a játszóház, hogy felnőttenként kell 2.000.- ot fizetni, én ezt 5 gyereknél sem fizetném ki, de nálunk idén 10 fölött volt a létszám :)

2016. febr. 27. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha jól érzi magát a gyerek és előzetes megbeszélés alapján nincsen rám szükség, akkor miért ne hagynám ott?!
2016. febr. 27. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

Én ott, de nálunk a játszó házi zsurhoz tartozik személyzet is, arcfestes is lufi fujas stb. Ha kell felügyelet persze nem hagynám ott, de annak nem latom értelmet, hogy minden szülő ott uljon...

Fugg a gyerektől is, az enyem például nem igényli a társaságom ha ilyen buliba van vagy egyáltalán játszóházban... Nem keres nem foglalkozik velem...3 eves amugy...

2016. febr. 28. 08:58
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
a játszóházakban van gyerek felügyelet,mi már elég sok ilyen buliban voltunk.Én otthagynám,ha dolgom lenne,de mindig úgy intézem,hogy ráérjek.A fiam már hat éves,elvan nélkülem,de én jót pletyózok addig a többi anyukával.
2016. febr. 29. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk annyira nem szokás az oviban így összehívni a gyerekeket, de az ismeretségi körben sok egyidős gyerkőc van, és így szoktunk ilyen bulikat tartani. Viszont ilyenkor a szülők is összejönnek, baráti társaság- így nem megy el senki.

Volt már hogy ovis gyerkőchöz mentünk ilyen játszóházas buliba, mivel 3fiam van, (8, 6, 4évesek) és tesókat is hívtak én maradtam velük. De sokan elmentek, szerintem ez megbeszélés kérdése. Engem is el akartak küldeni, hogy menjek nyugodtan, de akkor a legkisebbet - mivel még csak 2,5éves volt akkor és pelenkás nem hagytam volna ott. Nyilván nem vártam volna el senkitől, hogy tisztába tegye stb. Őt vinni akartam haza, de persze hallani sem akart róla, így maradtunk mind. :)

Szerintem nincs ezzel gond, hogy a szülő marad vagy elmegy, ha a meghívó szülőkkel meg van beszélve, nem feltétlen muszáj maradni minden szülőnek.

2016. máj. 17. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!