22hetben vagyok. Nehany napja nagyon furcsa teljesen suru szovetes folyast vettem eszre csak torlesnel, igaz nagyon keves, de megis aggaszto. Mitol lehet ez? Normalis?
Figyelt kérdés
2008. máj. 24. 15:09
1/4 anonim válasza:
Nekem a feheres-sargas folyam huvelygomba miatt volt, amit isten tudja, hol kaptam el, 21 hetesen :(
De az 3 nap alatt kikezelheto, de nagyon fontos, h ne magadat diagnosztizald, hanem menj dokihoz, mert lehet, h neked mas miatt van!
23 hetes kismama
2/4 A kérdező kommentje:
A dokim huvelykupp szedeset javasolta, de nem hinnem, hogy gomba lenne, mert nem viszket, nem piros vagy ilyesmi. Es sehol nem megyek wc-re csak itthon, ha hozzan jon valaki rogton domestos, szoval nem tudom...csak aggaszt, de remelm 3 nap mulva tenyleg elmulik. KOszi a gyors valaszt!
2008. máj. 24. 15:19
3/4 anonim válasza:
En sem hasznaltam mas wc-t, ezert nem is ertem :( De az orvos szerint a sajat baciflorank is el tud szaporodni terhesseg alatt ugy, h gondot okozzon.
A Canesten Combi nekem tenyleg 3 nap alatt rendbe tette :)
4/4 A kérdező kommentje:
Remelem nekem is segit. Koszonom a kedvesseged!
2008. máj. 24. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!