Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Igaz az, hogy ha egy kislányna...

Igaz az, hogy ha egy kislánynak nincs levágva rövidre a babahaja, akkor nem lesz soha dús és erős neki?

Figyelt kérdés
1,5 éves a lányom, rövid a haja, de babahaj. Soha nem vágtam még neki. Azt mondta egy ismerős, hogy vágjam neki kicsit le, és vágjam később is, kben csak ez a vékonyszálú babahaja marad neki és nem lesz erős szálú, dús. Ez igaz?
2016. febr. 26. 16:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Soha nem nyírtam tar kopaszra a lányom babahaját, csak igazíttattam, hogy egyenletes legyen. A ritkás, semmilyen babahajból szép, dús, erős hullámos és hosszú haja lett 3 éves korára. Engem mindig jól megnyírtak, mégis vacak vékony hajam van azóta is.

Ez genetika, a fodrász is ezt mondja folyton.

2016. febr. 27. 07:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Lányomnak semilyen baba haja nem volt ami volt az hátul 1x vágtuk le mert sehogy sem állt neki ,utána szép hosszu hullámos haja lett ,amit azota sem vágtunk le ,mert nagyon szép és jol áll neki immár 6 éve ,tehát attol hogy öröké nyirnád nem lesz jobb vagy több haja ,ha nem akarod ne vágd le neki ,bár ha sehogy se áll haja van akkor lehet vágni belöle de állandoan fölösleges.
2016. febr. 27. 10:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Abszolút semmi alapja nincs ennek.
2016. febr. 27. 11:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Ha igaz lenne, akkor meg nem csak a lányokra vonatkozna, mert a haj bárki fején haj. Akkor az összes kisfiú így kéne, hogy kinézzen: [link]
2016. febr. 27. 16:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Akkor nem vágom le , mondjuk nem is terveztem "tar kopaszra" meg fiúsra. Csak hátul vágok majd neki mert ott hosszabb és így elég fura. :)

2016. febr. 29. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!