Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nőnek össze állandóan a...

Miért nőnek össze állandóan a kisajkai?

Figyelt kérdés
Lányom 2 éves, és már négyszer voltunk vele nőgyógyásznál, hogy szétszedje a kisajkait. Legutoljára (3 hónapja) azt mondta az orvos, hogy ha elhagyjuk a pelenkát, akkor jobb lesz a helyzet...de sajnos nem így lett. Már csak alváshoz kap pelust és ma észrevettem, hogy megint kezdődik előrőll. Van valaki, akinek a kislányánál hasonló a helyzet, és mi a megoldás? Már teljesen el vagyok keseredve...
2010. márc. 31. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, sok hormont szedtél, hogy teherbe essél - ilyen normális esetben nincs, mert különben már kihaltak volna az emberek.
2010. márc. 31. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
nekem fiam van és nekünk meg fütyi problémánk van, az is hasonló, de úgy tudom hogyha felvágják a fütyit utána naponta kell huzogatni, mosogatni és csak akkor nem nő vissza.......
2010. márc. 31. 22:02
 3/13 anonim ***** válasza:
2. talán kéne valamivel kenegetni, az orvos nem mond erre semmit?
2010. márc. 31. 22:09
 4/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
Kened még valamivel a popsiját? Gondolom, éjszakai pelusozás előtt még igen. Az a krém nem hámosító? Mert akkor azt feltétlenül el kellene hagyni.
2010. márc. 31. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
2010. márc. 31. 22:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha hámosítóval kened a popsiját, akkor vigyázz, hogy a puncijához nem érjen a krém. Ha nem muszáj, ne használj hámosító kenőcsöt!
2010. ápr. 1. 06:58
 7/13 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Képzeld el, SAJNOS van ilyen, és egyáltalán nem vicces!!! Egyébként meg semmiféle hormont nem szedtem teherbeesés előtt!! A gúnyos hozzászólásaidat pedig tartsd meg magadnak!
2010. ápr. 1. 07:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Éjszakára pelusozáskor már nagyon kevéske krémet használok, mert az esetek nagy részében azt is szárazon szedem le róla reggel. De a nunijához egyáltalán nem kerül a krémből.
2010. ápr. 1. 07:34
 9/13 anonim ***** válasza:
2. vagyok és még az jutott eszembe, h a fiúknál pl addig nem csinlnak ilyen beavatkozást, amig van pelenka......azért h negyedszerre csinálja az kicsit megrázó lehet egy ennyi idős picurnak, nem feltétlen tartom azt se ésszerűnek orvosi részről, h megoldást nem nagyon keres........a hagyományos popsikrémet én úgy tudom nem szabad nagyon odakenni, de biztos van valami más alternatíva ami segíthet.....másik orvos, védőnő....sok sikert!
2010. ápr. 1. 10:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Mit használtok popsikrémet és popsitörlőt?

Sajnos az erősen hámosító termékek okozhatnak ilyet, ezt már több orvosi előadáson hallottam, meg ezt is találtam erről:

[link]

Más orvos? Más nőgyógyász?

Hol laktok? Talán tudok valakit.

2010. ápr. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!