Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más 6 éves gyerkőc is ilyen?

Más 6 éves gyerkőc is ilyen?

Figyelt kérdés
A lányomnak mindent mondani kell még.Vedd fel a pulóvert,vegyed a cipődet.Ha nem rakom ki neki a ruhát reggel fel sem öltözik.Van,hogy a wc-t is elfelejti lehúzni.Apró dolgok miatt hisztizik.Bár ezt próbálom nem engedni mikor elkezdi rögtön rászólok.És még mindig nem akar megtanulni biciklizni.Tanítottam már tavaly nyáron de nem akarja.Úgy érzem más gyerkőce olyan rendezett nem beszél butaságokat.Feltalálja magát.De az is lehet,hogy túl sokat várok el tőle.Csak nem akarom,hogy felnőttként hülye libának tartsák .
2010. márc. 30. 22:13
 1/4 anonim válasza:
ne aggodj, nem csak ti vagytok így, a szomszédunkban van egy kis gyerek az is 6 éves és semmire nem hajlandó, mellette még csúnyán is beszél.
2010. márc. 30. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:

öcsém 8 évesen is ilyen...már másodikos,de reggel simán elmenne iskolába táska nélkül,ha nem adjuk rá a táskát..kabát detto,nem érzi szükségét minusz 20 fokban sem...6 évesen is ilyen volt...anyám üzeni a háttérből,hogy én tizenévesen is ilyen voltam:D

(mára normalizálodtam)

22/L

2010. márc. 30. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én gyerekem is ezt csinálja reggel, pedig már 8 éves. Szerintem ilyenkor még alszanak. Az apja mindig felhúzza magát, hogy mondani kell neki mi következik. De nem éri meg az idegeskedés. Elrontod vele a saját napodat meg a gyerekét is. Majd kinövik ;)A bicajjal ne foglalkozz. A lányok nehezebben tanulnak meg 2 keréken bringázni. Ha erőlteted, akkor teljesen elmegy a kedve és örökre megutálja. Szerintem a csajoknak fontos a biztonság. Ha biztonságban érzi majd magát 2 keréken, akkor biztosan menni fog.

2010. márc. 31. 07:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Örülök,hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.Köszi még egyszer mindenkinek!:)
2010. márc. 31. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!