Kérnétek ebben az esetben segítséget tőle?
Figyelt kérdés
A kislányom 15 hónapos volt, amikor az apja elhagyott minket. Akkor a tesóm azt mondta, szívesen segítenek, ha kell, de ne várjam el, hogy ők nevelik fel helyettem. Ez nekem annyira rosszul esett, hogy nem is nagyon kértem tőlük soha segítséget. Azóta eltelt majdnem 4 év. Nagyon nagyon ritkán előfordult, hogy halaszthatatlan munka miatt vigyázott rá nehány órát.
Nemrég azonban tartós betegséget diagnosztizáltak a kislánynál. És bizony ez most az a helyzet, amit nem nagyon tudok megoldani segítség nélkül.
2016. febr. 14. 08:35
11/11 A kérdező kommentje:
Pont emiatt hezitáltam. Mert nekem sem esett jól anno, amikor az ő gyerekét heti 3-4x én vittem haza az ő gyereküket az oviból.
De mondom, szerencsére megoldódott a gond, mert csak délután van a torna, így el tudom vinni.
2016. febr. 15. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!