Melyik szandál jobb a Salus vagy a Supi+? Melyik jobb keskeny lábra, illetve melyiknek hajlékonyabb a talpa?
Figyelt kérdés
Még nem próbáltuk egyiket sem. A Salusnak is van keskeny lábra való típusa, de gyakorlati tapasztalatokat várnék, hogy keskeny lábra és vékony bokára melyik a jobb. Fontos lenne, hogy ne legyen teljesen merev talpa, hanem legyen kicsit hajlékony.2016. febr. 1. 13:39
1/2 VikTory26 válasza:
Emeld fel a valagadat és menj próbálni! Ne hidd, hogy mások máshogyan választanak!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem ilyen kommentre voltam kíváncsi és nem ilyen alpári és primitív stílusban, henm olyantól kértem segítséget, aki esetleg ismeri a fentebb említett szandálokat. Kisvárosban lakom, ha lenne olyan cipőbolt, ahol rá tudom próbálni a gyerekre, akkor természetesen azt tenném és nem a neten érdeklődnék.De nincs a városunkban ilyen cipőbolt, így nem tudok elmenni!!! Én pedig kifejezetten ilyet szerettem volna venni. Szerencsére egy gyerekcipőket áruló webshopban segítettek. Keskeny lábra és keskeny bokára nagyon jó a Supi+, mert belül is ki van párnázva a bokánál, így azt vettük. Jól tartja a lábat, bokát, igaz nem annyira hajlékony a talpa. Azért írtam meg a tapsztalatokat a szandálról, hátha valaki mást is keres hasonló szandált. A válaszoló pedig ha értelmesen, érdemben nem tud hozzászólni a feltett kérdéshez, akkor inkább ne látogassa ezt az oldalt.
2016. febr. 16. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!