Salus szandál kérdés! Minden ilyen típusú szandál csak a keskeny lábú gyerekekre jó? Én nem értem! Tovább lent.
Lányomnak kicsit befelé dől a bokája, ezért az orvos javaslatára vettem neki egy Salus zárt cipőt. Nagyon örültem, hogy ennyire széles a talpa és a lábfejnél is jól elfér a széles lábfeje a kislányomnak, nem nyomorgatja össze a cipő. Egyszóval, mintha rá öntötték volna. Ezt a cipőt 7400 Ft-ért vettem nálunk a kis gyerekcipőboltban.
Ma elmentünk a központi Salus boltba a XI. kerületbe, hogy vegyünk egy szandált is, de nagyot csalódtam.
1. A kiszolgálás hagy némi kívánni valót maga után.
2. A szandál ára 7900 Ft, pedig nálunk minden Salus cipő/szandál, mindegy mekkora, mind 7400 Ft.
3. Két szandált mutatott az "eladó" nagy nehezen, de mindkettőnek keskeny volt a talpbélése, láthatólag jóval keskenyebb, mint a cipőé. Erre csak hümmögött a hölgy, azt mondta, hogy csak én gondolom így.
Kérdéseim:
Lehet, hogy az idei új modellek keskenyebb lábra valók?
Ti mennyiért veszitek a Salus lábbeliket? Mert, hogy drágább az anyacégnél mint a viszonteladónál, ezt nem is értem!
Gondolom a központjukban külön árak vannak a viszonteladók részére és a magánvásárlók részére is.
Az új modelleket nem ismerem, én netről szoktam venni, eddig mindig meg voltam elégedve.
Nekünk minden salus bő, lötyög a lábfején a bokájánál ha be akarom tépőzárazni körbeéri nem tartja...úgyhogy áttértünk a szamosra.
A salusokat 7500-8400 közötti áron láttam (bő 1 évvel ezelőtt!) fazontól függően. A szamos 10.000 fölött már tavaly is 11.900 volt a szandija, a cipője még drágább a csizmiről inkább ne beszéljünk. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!