Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves, sose volt még...

2,5 éves, sose volt még beteg, menne bölcsibe, ott el fog kapni 2 hetente mindent? Más akinek ilyen a gyermeke, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Tehát az h eddig nem volt beteg enged következtetni arra h jó az immunrendszere és talán nem lesz annyit beteg? Vagy törvényszerü h 2 hetente megbetegszenek a bölcsisek? Ja és kis fős tehát rajta kivül 6an vannak a csoportban.
2010. márc. 28. 16:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nahát!! Én se hallottam még ilyet :) Én nem neveltem sterilen a gyerekemet az tuti:) Az évi benyalt egy kiló kosz tuti megvolt:))

Zöldséget, gyümölcsöt szerencsére imádja, (még így válogatós 2 éves kor körül is) vitamint is szed.

De muszáj mennie bölcsibe, úgyhogy akkor erősen bizakodok,hogy valahogy szerencsésen megússzuk.

Egyébként 16 lakásos lakóparkban élünk, 20 kb. vele egykorú gyerek van itt, rendszeresen egymás játékait fogdossák össze stb. a fiam mégse lett beteg (persze ez más mint egy zárt helyiségben ülni).

2010. márc. 31. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!