A mostani gyerekek szeretik még a pokemonokat?
Kedves Kérdező! (14/F)
Kiskoromban még ment a TV-ben a pokémon, (kb 6-7 éves lehettem) akkor még nem igazán fogott meg. Aztán 10-11 évesen neten találkoztam vele és imádtam. Igazi fan lettem. Aztán sajnos indavidóról letörölték, akkor jártam a 2. évad elejénél. Minden oldalon kerestem, majd egy oldalon megtaláltam és végignéztem. Mikor befejeztem teljesen letört, de megtudtam hogy léteznek belőle játékok is. (Fiatalabb korosztály vagyok, a sorozatot ismertem meg előbb, csak aztán a játékokat) Elkezdtem játszani gépen egy oldalon, de hamar úgy döntöttem hogy szerzek egy nintendót. Évekig gyűjtött zsebpénzemből, és egy kis szülői segítségből vettem egy nintendo 3DS-t és az alpha sapphire játékot. 1 hét alatt befaltam a játékot, majd még egyszer végigjátszottam, de akkor már lassabban. Aztán nemrég megvettem hozzá az Y verziót és most annak tartok a felénél. Imádom a pokemont, de sajnálatos módon nincs ilyen ismerősöm, aki ugyan így imádja, és megtudnék vele vitatni dolgokat ezzel kapcsolatban. Sok korombeli hülyeségnek és "pisisnek" tartja a pokemont, de én magasról teszek rá. Érdekes, hogy az én korosztályom pisisnek tartja, de az idősebb korosztály nagyobb részét alkotja a fanatikusoknak. Sajnos tényleg kevés fiatalabb korosztályú van, aki ismeri, és még kevesebb olyan ember van a fiatalabbakból, aki szereti.
A fűtípus a legjobb :P
Én amióta láttam a TV-ben azóta szeretem és még ma is játszok a játékkal és várom a sun moon megjelenését :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!