Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A mostani gyerekek szeretik...

A mostani gyerekek szeretik még a pokemonokat?

Figyelt kérdés
Vagy már felnőtt az a generáció és a mostaniak nem ismerik?

2016. jan. 23. 23:27
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha gyerekek alatt 5-10 éves korosztályt értesz akkor a válasz: NEM. És hogy miért? Egyszerű az oka, mivel a TV már nem sugározza. Az régen volt már, hogy hétvégi rejzfilmek között leadtáák ezt.
2016. jan. 27. 06:15
 12/14 Krisipoke ***** válasza:
Annyira nem szűk réteg az a 15-30 éves korosztály, főleg az interneten :)
2016. jan. 28. 00:19
 13/14 anonim válasza:

Kedves Kérdező! (14/F)

Kiskoromban még ment a TV-ben a pokémon, (kb 6-7 éves lehettem) akkor még nem igazán fogott meg. Aztán 10-11 évesen neten találkoztam vele és imádtam. Igazi fan lettem. Aztán sajnos indavidóról letörölték, akkor jártam a 2. évad elejénél. Minden oldalon kerestem, majd egy oldalon megtaláltam és végignéztem. Mikor befejeztem teljesen letört, de megtudtam hogy léteznek belőle játékok is. (Fiatalabb korosztály vagyok, a sorozatot ismertem meg előbb, csak aztán a játékokat) Elkezdtem játszani gépen egy oldalon, de hamar úgy döntöttem hogy szerzek egy nintendót. Évekig gyűjtött zsebpénzemből, és egy kis szülői segítségből vettem egy nintendo 3DS-t és az alpha sapphire játékot. 1 hét alatt befaltam a játékot, majd még egyszer végigjátszottam, de akkor már lassabban. Aztán nemrég megvettem hozzá az Y verziót és most annak tartok a felénél. Imádom a pokemont, de sajnálatos módon nincs ilyen ismerősöm, aki ugyan így imádja, és megtudnék vele vitatni dolgokat ezzel kapcsolatban. Sok korombeli hülyeségnek és "pisisnek" tartja a pokemont, de én magasról teszek rá. Érdekes, hogy az én korosztályom pisisnek tartja, de az idősebb korosztály nagyobb részét alkotja a fanatikusoknak. Sajnos tényleg kevés fiatalabb korosztályú van, aki ismeri, és még kevesebb olyan ember van a fiatalabbakból, aki szereti.

A fűtípus a legjobb :P

2016. febr. 10. 20:58
 14/14 EnikőSzilka válasza:

Én amióta láttam a TV-ben azóta szeretem és még ma is játszok a játékkal és várom a sun moon megjelenését :)

17/L

2016. máj. 16. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!