Miért apásak a gyerekek?
HA a 1,5 éves kislány és az apja közt SZERELEM van, akkor ott valami nagyon nagy baj van!!!!
Vagy te nem vagy tisztában a SZERETET és STERELEM közti különbséggel!!!!!
Ami meg a (feltételezett) kérdésedre válasz: a gyerek egész nap veled van, és természetes, hogy este az apjának örül, akit egész nap nem látott.
Elfogadni?? :)) Örülök ha kicsit leveszik a vállamról a "terhet" Édes teher, de a nap végére mivel a lányom ölbe baba még így 13 hósan is bizony elfáradok már, ráadásul nagyon hisztis is. Én nagyon örülök,hogy apa és lánya tök jól elvannak együtt amíg én Végre nyugodtan teszek veszek a lakásban vagy kint vagy egyszerűen csak picit magam lehetek :)
Szerintem azért van ekkora "szerelem" köztük mert engem már egész egyszerűen un :) Non stop velem van és biztos jó neki mikor az apja este hazajön a munkából. "Új" arc lehet játszani, pörögni, bírkózni, szét szedni a szobát :) Más hang, temperamentum, más.. Azt hiszem a lányok amúgy is apásak:) Nincs ezzel semmi baj.. Én nem vagyok féltékeny erre hát ugyan olyan szülője mint én :)
Engem egész nap lát, az apja "újdonság", amikor hazaér. Na meg amúgy is... Én vagyok az, aki pelenkázza, beleszíjazza az etetőszékbe, kiveszem a kezéből, szájából, amit nem szabad. Szerintem a maga módján haragszik ezekért a "kínzásokért". Az apja meg fejen áll a kedvéért, bohóckodik, stb. Tehát ő a szórakoztatóbb, meg is értem, hogy vele jobban szeret lenni.
Én mondjuk örülök is ennek, amíg az apjával van, tudok haladni a házimunkával úgy, hogy nem csimpaszkodik a lábamon a lányom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!