Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti elengednétek így a gyereket?

Ti elengednétek így a gyereket?

Figyelt kérdés

Szóval a apai nagyszülők kitalálták h nyáron vigyük le az unokát hozzájuk és hagyjuk ott 1-2 hétre h az milyen jó dolog lesz...

amit tudni kell :

a gyerek 5 éves

összesen az 5 év alatt 10-12x találkoztak talán, mindig szülői felügyelet mellet

270km laknak ... egy kis faluban

vonattal levinni-hazajönni majd lemenni-hazahozni

csak az odaút fél nap és kb35e lenne csak a utazás eben az esetben

alapban normálisak a nagyszülők de 60 felett vannak jócskán

a gyerek nyitott barátságos személyiség de 1 napnál több időd még nem töltött el szülők nélkül

eddig nyaranta max 5 napot volt ott az apjával együtt és még 1x 2 napot januárban - mindig az apa vitte le a gyereket hozzájuk...

2016. jan. 23. 09:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem tudom, mi sem vagyunk pénzesek, de 35ezret csak összekaparnék nyárig ha már a gyerek úgyis menni akar... Sőt mondok jobbat. A gyereket műteni kellett karácsony előtt egy 350 km-rel arrébb lévő város kórházában. Az egy hét lazán egy 100asba került szállással utazással. Nem mondom hogy nem éreztük meg de tudtuk előre és félreraktunk. Ne a pénzen múljon már a gyereked boldogsága. Ha viszont anyósodékkal van bajod akkor ne takarózz a pénzzel.
2016. jan. 23. 11:11
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
A nagyszülőknek igazuk van, ez tényleg jó dolog lenne, igen, én elengedném, de ha neked ez gondot okoz, ne engedd.
2016. jan. 23. 11:20
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
Neked valójában anyósékkal van problémád, minden más amit felhoztál csak kifogás, amelyekre megerősítést vártál.
2016. jan. 23. 12:49
 14/29 anonim ***** válasza:

Minek kell 6 hely jegy? Egy ember is elég, hogy levigye. Nálunk még nincs egész nyáron ovi, max összevont csoportok változó óvodában, tehát max egy hetet lenne a saját oviban.

Amúgy meg ha eleve eldontotted, hogy nem akarod vinni, felesleges a kérdést is feltenni.

2016. jan. 23. 13:55
 15/29 A kérdező kommentje:

vonatjegy nem is kell 6db abból csak 4db kell

ellenben helyjegy az IC-ra már 6db kell mivel a gyereknek is kell venni a vonatra

ha nem IC-vel mennek akkor simán 2 órával hosszabb a vonatút

bár nem értelek titeket ...

szóval simán leengeded egyedül a gyereked egy olyan személyhez akit félévente 1x lát?

én anyósékat már vagy 3 éve nem láttam pont mert nincs keret arra h én is lemenjek hozzájuk

nem véletlen h csak évi 2x mennek le ... mint írtam nem engedhetem meg magunknak ezt - és ha maradna a apja az nekünk nagyon nagy segítség lenne...

2016. jan. 23. 15:54
 16/29 anonim ***** válasza:
És nem maradhat? Megkérdeztétek és elutasították ezt a verziót?
2016. jan. 23. 16:29
 17/29 A kérdező kommentje:

igen én azt szeretném h az apja is maradhasson

remélem nem rúgják ki a saját fiúkat ha marad

hiába mondtam h nem fér bele a +két utazás valahogy nem hallották meg ..

de majd csak felfogják addig, végül is van még pár hónap addig ...

2016. jan. 23. 16:58
 18/29 anonim ***** válasza:
De könyörgöm, ha te eldontotted, hogy nem megy a gyerek, minek tetted fel a kérdést?
2016. jan. 23. 17:15
 19/29 anonim ***** válasza:

Én elengedném, egyrészről mert a gyereknek kellenek a nagyszülőnél szerzett tapasztalatok is, másrészről nekem is jól jönne 1 hét nyugi :)

Én imádom, amikor nincsenek itthon nyáron a gyerekek pár napig és esténként ki tudunk mozdulni vagy romantikázunk kettesben vagy csak pihenünk.

Persze, nagyon hiányoznak és örülök, amikor visszakapom őket!

2016. jan. 23. 18:21
 20/29 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy ha ennyire tiltakozol és már eldöntötted akkor miért a kérdés?!
2016. jan. 23. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!