Létezik olyan hálózsák, amit 2 évesre rá lehet adni éjszakára? (és nem esik el benne, ha feláll)
Lerúgja a takarót,szinte azonnal.Viszont éjszaka,ha sír feláll a kiságyban,tehát olyan kéne ami mindenre megoldást nyújt.
Létezik ilyen valahol?
Köszi
Ha lerugja a takarók, akkor valószinüleg túl meleg van a lakásban neki.
Kétéves gyerekre már nem adnék smmiképpen hálózsákot.
De egy gyerek BÁRMILYEN hálózsákban tud szaladni is, nem esik el.
Az én kétévesem is ugyanilyen takarólerúgós, mint a tiéd. De már beletörődtünk. Én nem adok rá zsákot, nem is tűrné el, hogy valami akadályozza a mozgásban.
Hosszú ujjú és lábú pizsamában alszik, és csak a derekát takarom be, de azt is csak a takaró huzatával. Ezt elviseli, nem rúgja le. Mivel a pizsinek nincs lába, ezért amíg hidegebb volt, adtam rá éjjelre zoknit is. Most már nem adok.
Nálunk a párom sem bír nagy melegben aludni, valószínűleg tőle örökölte ezt a fiunk. Szíve szerint meztelenül aludna a fiam, fürdéskor mindig "megszökik", és meztelenül bebújik a takaróba, becsukja a szemét, és közli, hogy "alszik". Néha még "horkol" is hozzá. :)
Az én lányom 3 éves, és még hálózsákban alszik (mindigis abban aludt). Nagyon profin tud benne közlekedni is :))
Nekem ez azért jó megoldás, mert nyugodtan alszom, tudom, hogy nem takarózik ki, nem fázik meg. Ő meg még sose ellenkezett ez ellen, végigalussza az éjszakát, úgyhogy biztos nincs melege, nem zavarja a zsák.
Szerintem ha nincs hozzászokva a gyerkőcöd, akkor már nem fogja elviselni, megszokni a zsákot.
Köszi a válaszokat!
Akkor úgy néz ki lemondok róla,úgyis jön a jobb idő,télre meg talán már változik a helyzet:)
Szép Napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!