Elég éjszakára a hálózsák?
Figyelt kérdés
14 hónapos a lányom, egy hu.felső és napozó, vékony zokni és vastag hálózsák, ebben alszik.
De hajnalra mintha ez kevés lenne. Nincs meleg a hálóban, szóval lehet, hogy jobb neki még egy takaróval, de akkor télen mi lesz? Olyankor a hálóban 18-20 fok van.
Ti hogy' csináljátok?
2010. szept. 5. 07:09
1/8 anonim válasza:
14 hónaposan már mindegy.
az újszülötteknél kb fél éves korig kérik nálunk hogy a kiságyban semmi ne legyen. se játék se takaró, vagy is csak hálózsákban.
viszont ennyi idösen ha vékony a hálózsákod akkor lehet nyugodtan takarni, mert ö ha nem kap levegöt akkor leveszi a fejéröl, alap reakció náluk.
gondolom még nem akarsz füteni de hideg van. szerintem nyugodtan dobj rá egy takarót, ha kell csak hajnalban.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2010. szept. 5. 07:31
3/8 anonim válasza:
Èn egy plüss takarót még ráteszek, mert hideg a keze. Ahogy elalszik, már akkor, nem mászkálok hajnalban hozzá, nem szoktam zavarni. 23 hós
4/8 anonim válasza:
Nekem rövid badyba és egy h.ú tipegőbe alszik és így takarom be még egy véknyabb pol.takaróval. 19C van a szobába. Így jól alszik. Télen nekem 22C van a szobájába, így nem fogom jobban betakarni.
5/8 anonim válasza:
Na még ilyet, hogy nem lehet takarni 6 hós korig!!! Baromság. Bocsi az OFF-ért. Ha fázósabb a gyerek akkor hosszú body,vékony tipegő és vastagabb takaró.
6/8 anonim válasza:
Hosszúujjú tipegő, vastag hálózsák és hideg a keze hajnalban.Rászoktam tenni egy takarót,de sajnos mindig lerugja,és jégcsap reggelre a keze, 21 fok van. Egyébként télen is 21 re állítjuk a termosztátot, tehát nem lesz hidegebb.13 hónapos.
7/8 anonim válasza:
én is mindig bajban vagyok, de ezt most találtam, irányadónak jó szerintem: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2010. szept. 6. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!