Mi a véleményed arról, ha egy anyuka táncra szeretné járatni a 4 éves fiát?
Gyámügy!!!!
Mégis mi? A tánc valami bűn? Mi táncos família vagyunk. Nálunk mindenki táncol, mióta két lábon meg tud állni. A gyerekeink 3-4 évesen már az általunk vezetett táncklubban élik életük egy részét. Részt vesznek a tánctanulásban is.
Kérdező: miért merült fel a kérdés?
Mert ez önmagában eléggé információszegény.
Kisfiam decemberben lett 3 éves, most kezdte az ovit. Szeptembertől járni fog az oviban néptáncra, mert nagyon szereti a zenét, szeret énekelni, táncolni.
Az anyukáról nem lenne semmi különös véleményem.
Nekem 9 hós a fiam, ha zenét hall mozog a ritmusra, ha marad lehet én is beíratom majd. Ezek szerint én is fura vagyok?
Amúgy gondolj bele, rengeteg táncos férfi van, balettól kezdve a néptáncig mindenhol.
Férfiatlan?
1. Egy négyéves még nem is férfi, hanem kisfiú, nem kell férfiasnak lennie, legyen olyan, mint egy gyerek, merthogy még az.
2. A táncban az ég világon semmi férfiatlan nincs. Elég tré lenne, ha csak nők táncolnának, mert nem nagyon lenne kivel, maximum egymással, de a legtöbb tánc esetében az ellentétes nemű párok kívánatosak elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!