Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményed arról, ha egy...

Mi a véleményed arról, ha egy anyuka táncra szeretné járatni a 4 éves fiát?

Figyelt kérdés

2016. jan. 19. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyámügy!!!!

Mégis mi? A tánc valami bűn? Mi táncos família vagyunk. Nálunk mindenki táncol, mióta két lábon meg tud állni. A gyerekeink 3-4 évesen már az általunk vezetett táncklubban élik életük egy részét. Részt vesznek a tánctanulásban is.

2016. jan. 19. 20:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös. A mozgás és zene nagyon fontos egy kisgyereknek és biztos foglalkozik a gyerekével.
2016. jan. 19. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
mi ezzel a baj? nalunk fele neptanc csopi fiu volt kiskoromban. balettra is jart egy par, igaz kevesebb...szerintem nincs ezzel semmi gond...
2016. jan. 19. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: miért merült fel a kérdés?

Mert ez önmagában eléggé információszegény.

2016. jan. 19. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Kisfiam decemberben lett 3 éves, most kezdte az ovit. Szeptembertől járni fog az oviban néptáncra, mert nagyon szereti a zenét, szeret énekelni, táncolni.

Az anyukáról nem lenne semmi különös véleményem.

2016. jan. 19. 20:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi a baj ezzel? Olyan "férfiatlannak" tartod?
2016. jan. 19. 20:53
 7/13 anonim ***** válasza:
A fiam járt néptáncra az oviban, ovi előtt gyerekzumbára. Semmi baja nem lett tőle. Van az ismerettségi körben fiú, aki versenytáncol, ami szerintem jó dolog.
2016. jan. 19. 21:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Van érzéke a zenéhez, és szörnyen nagy a mozgásigénye. Itt nálunk 4 éves kortól van tánccsoport, amint betölti szeretném beadni. Múltkor megemlítettem egy másik anyukának, aki szerint ez rossz ötlet, mert csúfolni fogják miatta és férfiatlan. Nem mintha a véleménye számítana ebben az ügyben, csak érdekelt, hogy ez esetben melyikünk a " fura". Örülök, hogy nem én😁
2016. jan. 19. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem 9 hós a fiam, ha zenét hall mozog a ritmusra, ha marad lehet én is beíratom majd. Ezek szerint én is fura vagyok?

Amúgy gondolj bele, rengeteg táncos férfi van, balettól kezdve a néptáncig mindenhol.

2016. jan. 19. 21:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Férfiatlan?

1. Egy négyéves még nem is férfi, hanem kisfiú, nem kell férfiasnak lennie, legyen olyan, mint egy gyerek, merthogy még az.

2. A táncban az ég világon semmi férfiatlan nincs. Elég tré lenne, ha csak nők táncolnának, mert nem nagyon lenne kivel, maximum egymással, de a legtöbb tánc esetében az ellentétes nemű párok kívánatosak elsősorban.

2016. jan. 19. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!