Létezhet hogy elfárad a szobatisztaságban?
Üdvözlöm!
A szobatisztaságra való nevelésnél figyelembe kell venni a gyermek korát és értelmi, érzelmi fejlettségét. Az, hogy visszaesett a szobatisztaságban sok mindent jelenthet.
pl: túl korán lett elkezdve a szobatisztaság, lelki megpróbáltatás, hogy neki most meg kell felelnie , mert nem szabad bepisilnie stb...
De lehet annyi is, hogy elfelejt szólni (belemerül a játékba)stb... Ezekben az esetekben a legfontosabb, hogy nem szabad őket semmiképpen leszidni. A gyerekeknek nagy megpróbáltatás a szobatisztaság csak lassan és türelmesen lehet végigcsinálni.
üdv: tanuló gondozónő
kedves második válaszoló!
sokat gondolkodtam azon hogy nem kezdtük e korán, bár azt hiszem hogy mivel ő szólt, hogy pisilni kell- pisiltem- ezért már érett rá. másrészt meg egyetértek önnel hogy egy hosszú folyamat elején vagyunk, és sok minden fogja befolyásolni. leszidni még sosem szidtam érte, de ha ügyes nagyon megdícsérem. remélem úgy csinálom ahogy neki az a legjobb. ha van még a gyakorlatából adódó praktika szívesen venném
köszönettel
Helga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!